onsdag 21 december 2011

"Lucka 16,17,18,19,20 och 21...Det blir en vit Jul...!"


Haha, världen är helt galen....det har jag sagt förut i texterna på den här bloggen, men det var inte jag som började.....!
I vilket fall som helst så gick jag till Doktorn idag, tog mitt eget blodtryck igår, milt sagt, det var en aningens för högt! "-Peter! sa Doktorn med allvarlig ton! Du måste jobba mindre och ta det mycket lugnare, du måste prioritera vad som är viktigt!" Jag verkligen älskar ordet prioritera, det är faktiskt ett riktigt "lyx" ord, ofta sagt av människor som mycket sällan, har många barn, en sjuk partner och ett arbete som borde vara bättre betalt!
I vilket fall som prioriterade jag bort de flesta mediciner som han tyckte jag skulle ta, dessutom slängde jag läkarintyget, det enda jag tänker hämta ut är "Kära Gamla 542:an", en riktigt kamrat i nöden faktiskt, den gör bla att jag slipper känna som det vore elektrisk svagström genom kroppen hela tiden. Baksidan av detta piller är att när effekten avtar så får man ett litet ångest påslag, men va fan, lite ångest får väl en riktigt Karl tåla! Fördelen med tomtemask är att tårarna inte syns!
I vilket fall som helst så måste jag nu prioritera, fast jag inte vill och Oumberliga Bloggen är något som får "stryka på foten" ett tag framöver nu!
Är det någon som känner ingen siffran 542 ifrån sitt medicinskåp? Då är du välkommen att maila mig på jernsaxen@live.se , ska starta upp en kamrat och stödförening för oss sinnesklena....passande namn kanske blir "542:ans Vänner!"
I vilket fall som helst så vill jag önska alla Mina Blogg Vänner en Riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Stor Kram ifrån Oumberlige Peter......Ditt primalvrål i Julnatten! (Hm...riktigt så illa är det inte, bara nästan, men det lät effektfullt! (ler)

6 kommentarer:

conny sa...

God jul Peter!

Rapport till Vänfors sa...

Läkarna kanske skulle börja skriva ut mask istället för medicin...ja,inte binnikemask eller sånt utan masker i alla varianter. Impregnerade mot tårar och snor och andra ångestrelaterade kroppsvätskor.
Bakom masken kan vi alla långsamt gå under och dö utan att nån märker nåt. Fiffigt va? Och så ekonomiskt sen!!
Ha nu en riktigt och känslomässigt varm jul.
Kram Annika

BP sa...

Vet inte vad 542:an är för något. Tycker doch väldigt synd om dig och hoppas att du kan vila upp dig lite under jul/nyår.

PS. Du borde tänka på dig själv lite oftare. Det hjälper ingen om du går rakt in i väggen, allra minst din fru. DS

Dehäreja sa...

Joru, dom där symbolerna på 542:an är jag allt bekant med. På gott och ont!

Försök nu att göra allt i din makt för att följa Doktorns ordination så gott du kan! PLEASE.. Det finns bara en av dig och det är DU...

Varma Julkramar från Gökboet!

4U2 sa...

Men du, du måste ta det lugnt så du får fler dagar att njuta av! Innan jag lämnar ngn hälsning, du som kan silver, vad står detta för: FAK + bild på en krona (1st kunga krona) + prima + NS + ALP + 12gr?
Nu önskar jag dig en riktigt GOD JUL i lugnets tecken och tillsammans med de du älskar och som älskar DIG!

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, ta det lugnt och kom igen när du känner för det och har samlat ihop dig, man behöver det ibland, sätta sig ner och invänta själen.
God Jul och Gott Nytt År
Agneta