lördag 3 december 2011

Lucka 3...allt får man göra själv!Ja, ja ska det bli någon ordning på den här bloggen så får man se till att göra det själv medans han den där som kallar sig för Oumberlige Peter är på jobbet.

Vad då humor? En julkalender full med plasttomtar och korv på burk, ska de vara någonting? Brandmännen kan man inte klaga på de behövs verkligen här i december månad om man råkar bli lite glömsk med ljusen! Hm!? Nu när man ser de där bilderna kanske man vill vara det...

Nej usch och fy, inga sådan tankar här! Nej här ska det vara finkultur med kvinnohumor av högsta klass och vad är då det bästa man kan bjuda på?

Jo, som jag redan har skrivit om på min blogg pockethexorna.blogspot.com så är det den underbara skådespelerskan, komikern, regissören och nu även författaren till boken "En liten smula underbar", DAWN FRENCH som jag pratar om!

Henne har ni väl inte kunnat missa? Hon som är den roliga och helt underbara prästen i TV-serien "Ett herrans liv" eller hon som är den ena halvan av komikerparet French & Saunders. De gör bl.a till jul varje år ett kavalkadprogram där de gör roliga sketcher av händelser från året som gått. Exemplet här längst ned är taget ur ett sådant program och här är det filmen om Harry Potter som de har gjort sin variant av. Se, njut och skratta!

Vill du nu ha något kul som räcker lite längre, läs då hennes bok "En smula underbar", för inte kan det bli tråkigt med en bok som handlar om;

-"En modern familj på väg mot sammanbrottet. En familj full av knasbollar: femtioårskrisande mamma, osynlig pappa, hormonstinn tonårsdotter och tonårsson som tror att han är Oscar Wilde. Det är en varm, rolig och annorlunda roman med oväntad upplösning."

Kvinnan bakom dagens lucka är Pockethexan, hon som delar dator med den Oumberlige och när ni har tröttnat på att vara här inne hos honom, kom då över till mig och njut av böckernas värld (men även annat tas upp)! Ses!

4 kommentarer:

Lippe sa...

Haha!! Gillade den filmen!

Snäckskalsdalen. sa...

Dawn French - jag tycker mycket om!!!
Kram

BP sa...

Du hon är min idol inte minst från serien Absolutely fa ulous!

desperat hemmafru sa...

He, he. Jag undrade just om oumberlige Peter hade fått dåndimpen. Var tvungen att läsa inlägget igen. Lite noggrannare denna gång. Ahaaaaa. Det var inte Peter som skrev... Fast du gör det minst lika bra pockethäxan! Men annorlunda :-)