torsdag 8 december 2011

"Lucka nr 8....Tiden är INTE ur led!"


....för nu blir det paus i snuskandet nu när jag ska rädda maken igen! Därför passar jag på att visa något mycket viktigare: Julklappstips! Eller hur man ordnar en julklapp till sig själv! Jag vill visa mitt fina damur som jag till min stora glädje vann på ett av Linda Skugges event, se HÄR. För visst är det väl ett damur jag har på mig? Han som kallar sig för Oumberlige Peter hävdar att det är ett herrur och tror att vinsten är till honom...?
Här har ni nu ett superhett julklappstips som passar både damer och herrar, det är Daniel Wellingtons armbandsur som finns med flera olika färger på armbanden. Mitt heter Winchester och är i blått och rosa, känner ni nu att det här är verkligen något för er och den "DÄR" som behöver en julklapp som är lite över det vanliga, extra snygg alltså, ta då och besök hemsidan HÄR och dröm er bort i klockornas underbara värld......Hm, jag skulle nästan kunna få provision för det här eftersom jag är så bra på att marknadsföra min vinst!
Om ni undrar om uret verkligen passar på en man så visar jag även en bild där en ifrån det andra könet bär en Daniel Wellington!
Hoppas att jag har varit till någon hjälp så här i julstresstider, jag blev i alla fall väldigt glad för min guldklocka!
God julklappsjakt önskar Pockethexan som finns HÄR om du behöver en bokbloggarvän!

Inga kommentarer: