söndag 4 oktober 2009

Hjälp Julstressen har redan börjat......och jag mår illa!



Hjälp var och handlade de första julklapparna idag, Legoadventskalendrar på Lekiakedjan till syskonbarnen. När vi sedan kom hem, "Kryckan" och jag så sa jag att nu ska jag djävlar anamma baka Lussebullar! "Kryckan" som tycker det är lite tidigt protesterade högljutt, men det fina med "Kryckan" är att det är det enda hon kan göra alltså, är att protestera högljutt, enkelt jag stängde dörren och började baka. Vilken deg jag fick ihop, det gick extra fint eftersom jag bakade på min nya Rosa Kitchen Aid. Såg säljarens min när han förstod att Kitchen Aiden var till mig, talade då om för honom att Elvis hade flera rosa Cadillacs i exakt samma nyans. Vill ni nu se hur Kitchen Aiden ser ut så titta då in på min andra blogg http://www.jernsaxen.blogspot.com/ . Jag nog om det när jag bakat klart, 48 jättelussebullar blev det, då minsann dög det. "Kryckan" åt 5 stycken, hon är söt min "Lilla Fru" men när hon goffat klart så säger hon iallafall att hon tyckte det var för tidigt med Lussebullar, fast gott! Kan jag inackordera henne någonstans hos Oumberligating Bloggens läsare? Hon är lite "jobbig" just nu!
Ha en fortsatt fin Söndagskväll!
Vid datorn Peter Olofsson!
PS: Jag mår inte illa över den stundande Julen..........jag har ätit för mycket deg bara, att jag aldrig lär mig, men jag är ju bara 45 år ju!

6 kommentarer:

Elin sa...

Men det var inte lussebullar man skulle baka idag! Du är ju ett värre hulfrak än vad jag är! ;P Kanelbullens dag är det ju idag!! knasgubbe! HAHA!

Elin Igen sa...

julfreak skulle det ju va... hmm..hulfrak? vad fick jag det ordet ifrån?? Nej jag har inte tjuvsmakat glöggen!

Vit som snö sa...

Jaa inte är det lätt att låta bli degen heller o jag är ju bara 39 så det är många år tills jag lär mej;-) Guuud så söt rosa kitchen aid, jag förstår gott att du bakar!!
Ha det gott i julstressen:-)
Kram Cilla

Frida sa...

Jag väntar nog allt ett tag till med lussebullarna. Nu är det kanelbullar som gäller i stället, men tiden går fort.
Hoppas du får en fin vecka!
Kram Frida

LillaFlisan sa...

Här bakades det också idag minsann. På kanelbullens dag blev det tyvärr inga lussebullar men väl en sats kanel och en sats sockerbullar.

Så nu ligger jag här och försöker sovav överjäst och sockerhypad med lite aningens magknip....

Det är allt rätt åt mig!

Annars är jag naturligtvis med dig på jultåget. Allt för att slippa oktoberrusket!

Kram

Flisan

Häxan sa...

Gud vad du är skön....Jag gillar inte heller att vara lagom. Är det inte dax för semlor snart....jag längtar efter sådana. Ha en jättebra måndag!! Du...ge Lilla Frun en lussekatt till så blir hon lugn....