tisdag 6 oktober 2009

"Som ni ser så är det lite ändrat här!"


Ja, som sagt! Lite ändringar har det blivit i bloggen, men det har sina orsaker! Ni som hann läsa förstår säkert och ni som var så snälla att kommentera förstår självklart ännu mer.
Vi "pratar" vidare om det via mail, tror det är bäst så för alla inblandade!
Nu pratar vi glatt vidare om allt och inget! Vad det någon som sa höst? Stukat tån, jaså, det var väl förfärligt? Målat om en pall, det var inte illa, själv har jag eldat upp min! Håller med, vad har människan gjort med håret! Otur, när man gjort Svägerskan med barn, sådant är inget bra för att upprätthålla bra stämning i släkten inte................................."Jösses Amalia".....vilket "sammelsurium"...hälften kunde varit nog!
Vid datorn Peter Olofsson!

5 kommentarer:

Baronessan sa...

Vadan detta? Nu förstår jag ingenting.

UllaJohanna sa...

Säger detsamma (???)

Maria Thorbjörnsson sa...

Snygg tomtedans du gör....tog också en titt på den där julbloggen....kan ju bli bra att ha framöver
Ha det..Maria

japp sa...

Hej.. jodå, nog har det försvunnit endel bloggvänner, eller både försvunnit å kommit tillbaka.. tror endel varit väldans bloggtrötta nu i höst, orken å allt har trytit å de har kanske inte haft så mycket å skriva om.

Så obehagligt me sjukan.. usch.. bra att det är bättre iaf.. Hur är det me lilla frun nu då?
Visst behöver man tid me sin maka/make, tid å prata å ventilera.. förstår att många ser förbi sånt.. å många ger upp allt för fort..tycker jag.

Bäst å röra på påkarna nu.. så de blir middag idag.. sen gräsklippning, medan solen skiner å inte snön lagt sig.
ha de bra.. Helén.

Freedomtravel sa...

Roligt att du gillar vår husbil! Vi har designat utsidan själva och byggt om en hel del på insidan, så det är alltid roligt när någon gillar den! Vi köpte en begagnad Adria på Blocket, och så gjorde vi om det mesta ;)

Men vi håller med, allt som hör till husbilar är ruskigt dyrt. Vi har också saker som står på vår önskelista, bl.a. AC, solpaneler och ett större takfönster. Men det får bli vartefter, det är ju inga småpengar man pratar om...
Vad står på er önskelista (eh förlåt julklappslista) när det gäller er husbil då?

Och visst är husbilen bra för kortare resor i Sverige! Vi åker ut på helgturer ibland bara för att få små "minisemestrar". Och imorgon kommer vi använda den i jobbet. Jag ska iväg och föreläsa och då är det supertrevligt att ha huset med sig ;)