fredag 16 oktober 2009

"Nu är det fan i mej slutlekt vid datorerna ungar......!"


Ja, faktiskt, direkt hem ifrån skolan, så på med datorn bara! Nej, det är inte bra det här, nu ska jag ta med mig ungdjävlarna ut på landet, nu djäklar ska det krattas löv, antingen de vill eller inte!
Musik blir det självklart i högtalarna i bilen, gissa vilken låt , klicka på Kitty Daisy & Lewis .
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Lövsugare och lövblåsare är för amatörer!

9 kommentarer:

Cattis sa...

Nu finns det text igen i mina inlägg.

Sedan jag slutade att missbruka mat fryser jag något alldeles kollosalt uner vinterhalvåret. Svettas i sin tur under sommarhalvåret. Något hände med kroppen när jag slutade med sockret såååå, jag vet hur det är att frysa.

Skönt att se att ditt uppehåll vid datorn inte blev så långt.

kramkram

ELIN sa...

Hej Peter! Ja, flaskgranen vore väl nåt!? :) Hehe! Man kan ju ägna en kväll till att bygga upp den... Dricka ur ölen och sedan stapla.. Blir krångligare och krångligare att bygga ju fler öl man får i sig... ;)

KRAM! & God Jul! ;) hihi!

Polargrevinnan sa...

Jag blev glad när jag såg att din bloggpaus inte blev så lång. Förresten den brukar inte bli långvarig, men man vet aldrig.
Klart du får gnälla, men att tvinga barn att kratta löv - det kan vara kränkande - du kan bli anmäld.
Ha det så bra och trevlig helg.
Viola

Blondiie sa...

ååå va mysigt att åka till andet!!!
ville jag med göra!
Hoppas ni får en fantastisk helg!!!
kramis från din lilla favorit blondin!

Västgötskan sa...

Hm? Jag tror jag borde ge mig själv datorförbud... *harkel* :-D

Alfahannen sa...

Gott så Peter, barn skall drillas i frisk luft så mycket som möjligt!

Härlig version av Canned Heats klassiker du valde! Det var inte igår jag lyssnade på dem (det var faktiskt förra veckan).

Varför inte indoktrinera familjen ytterligare och spela ovan nämnda orkesters mästerverk "On The Road Again" på hemvägen?

Då är din kulturgärning fulländad!

//Joacim

Frida sa...

Hej Peter! Är glad att du inte tog en längre paus än du gjorde. Det hade varit tomt utan dina inlägg. Kratta löv tycker jag låter härligt själv ska jag jobba i morgon dock bara några timmar på förmiddagen.
Hoppas du får en trevlig helg med dina!
Kram Frida

Tantans sa...

Skrattar högt...tror nog att ungjävlarna får göra samma sak med gubbjäveln(farsan)...han är nog lika mycket om inte mer klistrad vid datorn...eller är det helt fel...hoppas du får låna en kratta oxå och göra rätt för dig på landet...ha en riktigt skön helg iaf...:)))))))

annami sa...

Annars är AC/DC helt ok! Otroligt häftigt att Thunderstruck går på, då jag klickade in till dig via en annan blogg! Ja, det är ju så man hittar, i allafall jag, de mer läsvärda och roliga bloggarna tycker jag! Det är magi för mig hur du lyckades med detta fenomen. Vill du dela med dig av hemligheten till mig så blir jag väldigt glad?! jag talar om musiken alltså!! Gick det bra med lövkrattningen annars?? Det har jag då aldrig lyckats få mina barn att göra, inte ens under hot...