onsdag 12 maj 2010

"Du har det bra du Älskling......!"Du har det bra du Älskling! Medans din dubbelarbetande Lilla Stackars Man sliter både på jobbet och i hemmet med alla barnen, så ligger du på privatsjukhus sedan tre veckor tillbaka och har det lugnt och skönt! Mat och mediciner i överflöd får du, så blir du ompysslad också, men jag min stackare, vem stoppar om mig när jag ska sova?
Igår hade jag en sådan där jätteslitig arbetsdag igen, fällde träd, satte ut "höjder", grävde grund mm, okej då, en och annan lunch och fika på Golf and Country Klubben blev det förstås, men du måntro va varmt det blev i solen, faktiskt lite röd i nacken.
Ja, jag jobbar faktiskt med livet som insats just nu ska du veta, tre kärringar slog snett på golfbanan nedanför där vi bygger nu, så när jag skulle fota Gullvivan till dig så höll det på att sluta illa, men vad gör jag inte för min Prinsessas skull, klart jag ålar och lägger mig mitt i skottlinjen för att fota din favoritblomma. Den är till dig!
Sedan har jag dessutom blivit "kär", i grannkåken, den är till salu, skulle passa fint som sommarstuga tycker jag, 8,8 miljoner vill de ha för den. Den är värd varje krona, snälla, titta in på Hemnet (Glöm inte att klicka och se alla bilder här) innan du skriker nej......! Okej, ser ut som en djävla bastu inuti , men det fixar din Lilla Man åt dig, precis som du vill ha det!
Nej, nu måste jag jobba så jag har råd att betala din Sjukhusvistelse, en del tror det är gratis att ligga på sjukhus?
Om jag orkar efter ännu en dag i solen, så ska jag med mina värkande fötter och blodiga och valkiga händer komma och hälsa på dig ikväll! Det blir sent först måste jag storhandla efter jobbet, städa, tvätta bilen, köpa ny kostym till bröllopet i helgen, läsa läxor med barnen ja, du har det bra du, inga bekymmer..........................................!
Puss och Kram ifrån din Man!

7 kommentarer:

B i t t e sa...

Stackars dig, vad du sliter. Och bränd blir du. Ajajaj. Kärleken till hustrun lyser både på och mellan raderna :-)

Elle sa...

Inte kan lilla frun säga nej till en bastu med bastu i!! *ler*

Kul att se lite bilder från "verkliga livet". Min man är ju inom samma branch och jag tänker säkerligen inte visa honom var du äter lunch - han får snällt tugga i sig smörgåsarna jag bredde imorse!
Jag har ju besökt hans byggen ett antal gånger (ja vem tusan tror du levererar mackor och diesel när magen och tanken är tom?) och även assisterat med "mätstickan" - för det är nog inte alla som vet att det INTE är en väderstation du ställt upp där....*fniss*
Vädret behöver man inte mäta ändå, det är regnigt och kallt fortfarande här, ni verkar ha det bättre i Trosa. Men vem har det inte bra när man kan vistas i Trosa? *blink* Det är ju en riktigt fin liten stad!

Jag vistas idag inomhus, ute är det dimmigt och regnigt. Kanske klarar jag av att rota fram rätt papper idag....ja, de ligger fortfarande utspridda överallt...*suck*

Ha det bättre än jag!
Kram Elle

Anonym sa...

förvånande fritt från konstmaterial. Säkert hälsosamt. Man måste nog vara förtjust i naturell trä på riktigt om det skall funka i längden när solen rivit av nykänslan och lukten av nysågat bytts ut mot spindelbo och myrstigar. Praktiske jag tänker på att det är kanske lite därför vi har täppt till varje springa med spackel och tapet i våra hem idag. Fint och äkta va det i alla fall. Ronny

Baronessan sa...

Du är väl för söt du! Och så du sliter, stackars man :)
Jag vet inte om du bryr dig, men du har en sånadäringa utmaning hos mig.

Västgötskan sa...

Slå bollar snett går väl an. Tur att du inte varit i närheten när jag spelat golf. Inte bara bollar som far snett, ibland kommer det en flygande klubba i ren frustration! :-D

Cecilia sa...

Oj oj det låter jobbigt. Solbränd och nästan nedslagen av golfbollar. Värre kan det knappast bli. Du längtar nog efter frun, eller hur? Hoppas hon snart kommer hem. :)

Karins fotoblogg sa...

Schysst bakgrund till gullvivan! :)

kram