söndag 23 maj 2010

"Herr och Fru Olofsson tar strid.................!"


Hur i helvete kunde jag göra inlägget nedan! Tre djävla tekannor när blodet fortfarande pumpar av ilska efter behandlingen av min Fru i Torsdags då hon blev akut dålig och fick föras med ambulans till akuten. Okej, något kommer hända men jag vet inte riktigt vad, men jag får väl visa bloggen i "rätten" när det är dax!
Visa vadå, kanske vän av ordning då undrar, ja faktiskt, att jag försökte lugna ner mig och återgå till att vara en lugn, lite lönnfet trebarnsförorts Pappa som bloggar om TEKANNOR!
Fast det vete fan om inte detta var kulmen på 16 års nochalant sjukvård, självklart så får och kommer inte "striden" bli "fysisk", den blir juridisk för som min Fru blev behandlad i Torsdags vill ingen bli behandlad, jag lovar! Nu pratar vi inte om nonchalans utan nu pratar vi konkret "kränkning"! I korthet så handlar "kränkningen" om att "Lilla Frun" skulle låsas in på "missbruksavdelning" utan besöksrätt under helgen tills hennes ordinarie Läkare återkommit i morgon Måndag! Ja, så illa är det i "sjukvårds Sverige" att har man höga doser av smärt stillande (OBS: Lilla Fruns mediciner tar hon enligt ordination) då hör man inte hemma på medicinavdelningar. I 16 års tid har inte det varit något problem alls, inte den biten i allafall.
Nu ska jag inte dra ner "brallorna" på hela Läkarkåren, två Läkare har redan hört av sig till oss och beklagat det inträffade! Men och det är ett stort djävla "fucking Men", vad hade hänt om det varit en annan Kvinna än Lilla Frun, en kvinna som har en "Det blir nog bra så Doktorn Man", då skulle det kunna gå helt åt helvete! För i en sådan situation som Lilla Frun hamnade i ska ingen behöva råka ut för!
För jag är så in i helvetes arg så ni kan inte ana, hade det rått "Vikingatid" på riktigt så hade jag karvat loss rövhålen på de som är otrevliga och taskiga emot min Lilla Fru och gjort ett halsband av dem till henne! Hmmm....kanske inte så mysigt....men ni fattar symboliken!
Nej, nu ska jag försöka lugna ner mig och gå in på Lilla Fruns Blogg www.pockethexorna.blogspot.com och skriva ett par rader till alla som beställt böcker och vill bli "pockethexor" precis som Lilla Frun!
Ha en fin Söndag Vänner och bli inte alltför orolig om du är nu på Oumberliga Bloggen för första gången, jag är inte fullt så otrevlig som jag låter, bara nästan!
Vid datorn som vanligt i De Loss Karvade Rövhålens Tid Ulv Röde!

9 kommentarer:

Fru Pusselbit sa...

Det här låter inte klokt, men det är svårt med sjukvården och det stämmer rätt så bra med att man inte orkar slåss när man är sjuk och att man behöver någon annan som slåss för en... =(

Jag känner en man som har fruktansvärda smärtor som ingen läkare orkar med att hjälpa ordentligt längre och de ger honom bara en massa tunga smärtlindrande mediciner. Man kan väl säga att han blivit "beroende" av medicinen, men vad gör man inte när man har ständiga smärtor och inget annat hjälper?

Det är så hemskt, det finns så många olika sorters smärta och även om man kanske inte hittar orsaken i dagens sjukvård, kanske man gör det framöver, om man fortsätter forska. All denna smärta som många måste dras med... =(

Trots allt så hoppas jag att ni får en bra dag och att ni tar vara på varandra ordentligt. Sköt om er!!

whatthefuckdotcom sa...

Kikar bara in för att säga att jag följt din blogg länge, jag trodde att jag hade reggat mig för länge sedan men upptäckte idag att jag visst råkat följa dig anonymt... Jag är dock urusel på att kommentera... men jag är här ;)

Baronessan sa...

Det är bra. Rätta takter! På dom jävlarna bara. Inte nog med att man ska vara sjuk i åratal, man ska dessutom behandlas som sämre sorts människa. Nej fy fan, rent ut sagt!

Västgötskan sa...

Håller tummarna att det går bra. Dra ner byxorna på de som förtjänar det! Klart som f-n att de ska stå till svars för vad de har gjort.

Kram Västgötskan.

Cici sa...

Det är bra att någon ryter ifrån och inte bara jamsar med. Dom som behöver vården orkar oftast inte utan det får bli en stark anhörig.

imse sa...

Men vad f-n är det med vår vård egentligen? På vårt sjukhus tar anhöriga med sig mat till patienterna. Man har lagt ner lasarettsköket och får oätlig mat levererad från en annan stad.
Nej sjuk ska man inte vara.

Kämpa på, fast gör inte ett sånt där halsband!
Kram

desperat hemmafru sa...

Ja, din fru har nog tur att du kan svänga både klubba och svärd! Svensk sjukvård är verkligen inte alltid så bra som man fått sig itutad sedan barnsben. Man måste vara frisk för att kunna vara sjuk har jag hört. Verkar dessvärre vara alldeles för sant.

Min pappa fick läkemedelbiverkningar som gjorde att han höll på att bli fullständigt invalidiserad. Under utredningen ville man göra ett prostata test för att kunna utesluta prostatacancer. Detta test ledde till akut blodförgiftning, som ledde till en ny blodförgiftning (eftersom man inte kollade att den första verklien var borta...) som ledde till en tredje blodförgiftning (då han hunnit bli extra känslig). När man så ääääääntligen (efter tre år) insåg att det var kolesterolmedicinen (som han egentligen bara tog i förebyggande (?) syfte) som orsakade smärtan i hela kroppen (välkänd, väldokumenterad biverkning)tog det ytterligare nästan ett år innan kroppen återhämtat sig någorlunda.

Hade det varit så j-vla svårt att slå upp Fass och kolla redan i den första svängen???

Det får faktiskt inte gå till så här!!! Man mäåste engagera sig bättre i sina patienter och betrakta dem som människor!

KÄMPA PÅ!!!

Maria sa...

Hej, kikar in för att säga hej och hoppas att allt är bra med din fru. Tråkigt det som hänt och det är juh tur att frun har dig som kan och orkar ta strid.

Kram och hälsa frun:)/Maria

Anonym sa...

Assists diminish strain. http://www.canadagooseoutlet13.com/ http://www.abercrombiefitchcoat.com/ http://www.drdrebeats4uk.co.uk/ Hybrid patterns normally stir away dilemma, wont they? Any Jordan Primed 5 is not an omission, because was first accomplished utilizing censure together with caution, but with one of these brand-new vibrant along with tonal colorways, its acquiring easier to lenient with this particular smash-up with the Michael jordan 1 together with Atmosphere Michael jordan 5. canada goose abercrombie dr dre beats Some people consist of loads of vitamins, fibre together with nutritional requirements. You might certain want an individual brought an individual on the cool Alaskan morning. Contemporary dried out kilns make it possible for snug regulate from air-flow, raise the temperature of along with dampness so all the material dries uniformly and the precise MC needed. Even though all these 3 are especially somewhat various products which derive from exactly the same key element ingredient, there are some crucial variances that will assist you selected a person over the alternative. For you to suffer a loss of essentially the most bodyweight you must 1st embark on a diet plan together with exercise program. 1 inspire far more website visitors in addition to fishers so that you can be a part of the particular excursion, you can find rental managing who definitely are also keeping to get cheaper expense.