tisdag 18 maj 2010

"Någonting nytt under solen...............?"


Någonting nytt under solen? Nej, trodde väl det! Läser vidare i Dagens Svenska Dagblad att tele komindustrin har varit med och delfinansierat en studie om mobiltelefoners eventuella "strålfarlighet"! Blir man förvånad när man får reda på sådant? Att det finns ekonomiska intressen i en beställd undersökning? Nej, det blir man inte, skulle blivit mycket förvånad om det istället dök upp någon "undersökning" om något där det inte fanns något dolt ekonomiskt intresse av undersökningens slutresultat ifråga!
Klart som fan att vi blir ordentligt "rövknullade" av telekomindustrin, självklart så vägrar jag också vara en del av "slit och släng mentaliteten" inom den samma! Alla mina barn har nu fått sina mobiler uppdaterade med kamera, alltså riktiga kameramobi er med andra ord!
Ja, visst är det lite gnäll på att de är lite klumpiga, men de fungerar att ringa med och det blir djäkligt bra bilder (när man framkallat dem)!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson!

3 kommentarer:

Elle sa...

Den bilden känner jag igen...har du även kamerorna med vibration och spel? *ler*

Anonym sa...

Jag är ingen professor men känner ändå att den digitala världen skiljer sig från den gamla analoga. De strängar som vibrerar i alla levande väsen vibrerar med sinusvåg. Alltså! vår natur inehåller sinusvågar i alla möjliga konstelationer. Fyrkantsvåg är något onaturligt och borde rimligtvis på ett eller annat sätt besvära eller skada levande ting. Hälsningar Ronny

Baronessan sa...

Hurra för återvinning :)