torsdag 20 maj 2010

"Klistrar på ett leénde...............!"


Det här inlägget blir det säkerligen inte många som kommer läsa, förhoppningsvis så kommer det flera under dagen som gör att just denna rader försvinner i mängden!
Har just gett "Lilla Frun" sin nya "djävulsmedicin", hemska biverkningar har hon fått, kramper, kräkningar, panikångest, ryckningar, ja tamefan hela listan av dokumenterade biverkningar!
Ja, det är så illa att hon inte har så stora val, vi "kör på" ett tag till och ser om dessa "komplikationer" avtar. Efter 10 år med de gamla smärtstillande preparaten så är det medicinsk nödvändigt att byta.
Funderar ett litet tag på vad det är för fel på andra "sjuka" har "jagat" av bara "den" för att hitta människor som inte mår så bra som vill ingå i ett slags "nätverk", se www.jernsaxen.blogspot.com , framför allt undrar jag var alla anhöriga är? Sitter de bara och "lider" för sig själva eller har de gett upp? Ja, inte vet jag eller kanske de mår ganska bra egentligen? Om jag gett upp? Aldrig i livet! Det här ska fixas, precis som jag gjort under barnens uppväxt och de 16 år som min Fru varit svårt sjuk nu!
Allt har dock sitt pris, börjar bli en ganska bitter luttrad man nu. Bl a påverkas jag av många allvarliga "brister" inom många olika "samhällsområden" som bara blir sämre och sämre, som gör att man blir "mörkrädd"!
Kommer exempelvis inte rösta någon gång mer! Igår stod "politiker packet" samlat i det centrum jag var tvungen att besöka för att köpa "vätskeersättning" till "Lilla Frun"!
Den ena "fånigare" än den "andra"! Ja, faktiskt, det är mest "byfånar" vi låter oss styras av, eliten sysslar med annat, borde vara omvänt, sedan när den politiska karriären är över, vad händer då? Fast de finns de filosofer som säger att politikerna vi väljer "återspeglar" folket som väljer dem?
Då dyker du upp i näringslivet och "sabbar"! Vem kan på allvar lyssna på Göran Persson? En man som fortfarande står med höjda händer, hand i hand, med en massa politikervänner och sjunger internationalen!!!!!!!!!!!
Galningarna som nu styr Sverige då? Ska jag verkligen skriva om det? Då kanske jag skulle förlora helt i trovärdighet!
Nej, usch, det här lät lite "gnälligt" och "otrevligt"..............så kan vi väl inte ha det här på alla mysiga bloggar?
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson!

2 kommentarer:

imse sa...

Lite gnäll måste man allt få fylla bloggen med. Vad har man annars bloggen till?

Kram

Anonym sa...

Mycket trist att lilla frun skall behöva utså detta helvete. Politiker är ett opålitligt pack.
Hälsningar Ronny