tisdag 4 maj 2010

"Oss Gallerister i mellan!"




Lite "hånfullt" har jag sista tiden fått frågan, jaha du Peter när drar du igång din Galleriverksamhet på riktigt då?
Ja, det kan jag inte riktig svara på, men visst kommer det bli av, har en eller rättare sagt två viktiga saker som går före allt annat. Se till att min Lilla Fru mår bättre samt att mina 3 barn ska bli helt "självgående" så planen ligger på några år. Jag har inte bråttom, tänker leva länge till! Under tiden så bygger jag mitt "nätverk", vissa kontakter får man jobba stenhårt med, ringa och tjata, vädja och ibland nästan "hota"! (ler) Fast vissa hittar man vid frukostbordet, som Richard Heller som jag fann eller rättare sagt han fann mig vid Grand Hotells frukostbuffé
Ni kanske har läst ett tidigare inlägg hur jag brukar äta Hotell Frukost fast jag inte bor på Hotellet ifråga. Den bästa kombinationen alla kategorier, man sover hemma och går sedan in på något Hotell här i Storstaden och käkar frukost......hmm.......självklart så betalar jag för mig......något annat vore ju olagligt! (ler)
En morgon för några veckor sedan då jag fyllt min morgonfrukost tallrik till bredden med bacon, korv och skinka så fick jag en sådan där vänlig nick som man kan få av trevliga människor som har lite "klass och stil"! En sådan blick som man ger till varandra när man har något "gemensamt" som i detta fall en riktig "köttfrukosttallrik"!
Vi hamnade självklart vid samma bord Richard Heller och jag. Det visade sig att han var Gallerist "av Kaliber" vill jag lova, mer går jag inte in på här, det förblir en affärshemlighet!
Vi fann varandra direkt och när jag berättade att jag bodde "runt hörnet" i min Husbil undrade han om jag var galen som bodde så trångt, själv så bodde han och hans Fru i en av de största sviterna på Grand Hotell.
Som sagt, allt tänker jag inte berätta här, finns saker och människor som är helt otroliga så berättar man det så är det ändå ingen som tror en.
I vilket fall som helst så hade han sålt några tavlor till en samlare här i Sverige och bland de konstverken var Victoria Reynolds representerad Bilderna du ser här är resultatet av när två köttälskande Gallerister möts! Gå in på Richard Hellers Galleri sida och se fler underbart "köttiga" oljemålningar av Victoria Reynolds. Tycker du det räcker så se några här, klicka på bildernaför underbara detaljstudier!
Vid datorn som vanligt din Slaktare i GalleriVärlden Ulv Röde! Kalla mig gärna "KöttUffe"!

2 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Hotellfrukost är inte dumt alls! Nu var det tyvärr längesen jag käkade någon sån...

Ha det!

BP sa...

Sjukt cool "konst" som är lite (=mycket) "konstig".