lördag 26 november 2011

"Vilken kalender väljer du.......!"Det här med att ha en blogg är alltid spännande. Min Fru har ju bloggen PocketHexorna och får ständigt en massa böcker tillskickat sig och jag har ju den här bloggen Oumberligating.....och gissa vad som dimper ner i brevlådan hos mig då, jo en massa kalendrar med nakna killar......hur kunde det bli så fel? Får skylla mig själv, gjorde ju för något år sedan en liten "drift" med just
företelsen manligt/kvinnligt i just kalendrar. Visade på detta i bildform på denna blogg.....och Hokus Pokus..... så nu finns jag nu med i några gaydatabaser, inget jag störs av direkt, för visst är vi män trots allt skapelsens krona! (ler) I vilket fall som helst så finns det andra i detta hushåll som har väldigt bråttom att slita upp förpackningarna, särskilt om de kommer ifrån USA! Vad skulle du själv önska om Tomten kom......rejäla slangar eller gulliga kissekatter?
Oumberliga Bloggen bjuder alltid på fördjupningmaterial och detta fall så hittar du det här.......men för Guds skull, prata med din partner innan du går in här, så det inte blir bråk till Jul, okej du kan ju alltid skylla på att du skulle köpa Ljusstakar på nätet och google kan ju länka till precis vad som helst!
Fast om det mot all förmodan blir "sura miner" så får du väl beställa en kalender med
"Stygga Sjuksköterskor" till din Man/Partner istället!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Mr December i Cyberkalendern 2012!
PS: Om du nu är en snäll flicka eller pojke så kan du istället köpa "Brandmannakalendern med klös i" hos Kattliv, fast nu hoppas jag förstås att det inte finns några "snälla" läsare här!

3 kommentarer:

Dehäreja sa...

Jag brukar ha flera kalendrar, men mina räknas ju till dom "snälla"... så nå'n "Stygga Sjuksköterskor" blir det inte heller!

Rapport till Vänfors sa...

Ha ha ha, vilken fullständigt underbar blogg...precis min humor.
Har precis hittat hit så jag har måååånga äldre inlägg att frossa i när vinterågren slår till. man tackar och bockar för denna tidiga julklapp:)
Kram på dig Annika

Sister Moonshine sa...

Tack för ditt besök på min blogg och för din kommentar. Jag har tagit ett titt på dina ord också, men de är många ;) så jag behöver mera tid för att läsa dem alla.

Ja, nu är det ju katter jag gillar allra bäst så det är nog allra troligast att det är den kalendern som kommer upp på väggen i mitt hem.

Hoppas på bättring gör

/Åsa