tisdag 23 mars 2010

"Allvarligt talat nu vänner!"


Som sagt, allvarligt talat! Ja, jag vet att jag är lite "besvärlig" och "bråkig" här på Oumberliga Bloggen, men jag lovar att bättra mig, ska verkligen försöka att inte skriva "rövhål" eller "schamponera mig i skrevet" allt för ofta, ser det på mitt ständigt sjunkande besökarantal.
Okej, som sagt, jag får skylla mig själv, det får jag, men jag tycker synd om dem som missar min blogg, för det är verkligen en Oumberlig sådan! (ler)
Att vara en modern Viking är inte heller alltid så lätt, men jag gör vad jag kan för att kombinera 2000-talet med min 1000-tals hjärna, ibland går det inte alls, se bilden ovan!
Jag älskar julgransbelysning och dekorbelsyning, nu har jag äntligen tagit ner min, efter det att grannarna hotat med att vandalisera min bil om jag inte tar bort den!
Kunde helt enkelt inte låta bli igår när jag skulle packa ner den, där stod helt plötsligt mina barns tre cyklar i mörkret, övergivna och ledsna. Oumberlige Peter eller om det var Vikingahövdingen Ulv Röde som fick en idé det vet jag inte, men fint blev det!
Vid Datorn Din Vikinga Hövding Ulv Röde, din lysande stjärna rätt upp i mörkret!

4 kommentarer:

Vit som snö sa...

Godmorgon Peter!
Visst är den oumbärlig din blogg, helt klart!
Kan gott se att det inte är lätt att vara viking i vårt moderna samhälle men det viktiga är ju att göra sitt bästa, eller hur?!
Jag tycker nästan cyklarna är i klass med min spetsofon när det gäller pysslande, liite mer manligt pyssel dock, så nog smittas du lite av oss inredningsfreak emellanåt:)
Ha en härlig dag!
Kram Cilla

Bibban sa...

Funderar på att gå över till grannen med en hälsning från"Ulv Röde" att det är hög tid att ta bort julgranen..är det ok? ;))
Kram Bibban

Elle sa...

Du finner alltid ett sätt att lysa upp den annars så mörka tillvaron...! *ler*
Dina "schamponeringsuttryck" kan jag tåla, ibland måste man säga det och jag tror att det finns de som önskar att de vågade!

Ha en skön tisdag och hälsa lilla frun!
Kram Elle

Photo by Maria sa...

Hoppas inte barnen skulle snabbt iväg på sina cyklar idag ;-)

Ha en goer dag..

Kram Mia