måndag 15 mars 2010

"Mördade på turistresa!"


Får det verkligen gå till så här? Om Englands regering inte erkänner detta som "folkmord" då är det dax att vi tar hem vår ambassadör!
Men innan du tycker till eller kommenterar detta inlägg så har jag ett djäkligt viktig meddelande nedan med frågan! Vill du verkligen fortsätta blogga med mig?
Nu till skelettfynden i England:
"Vikingarna tros ha gått en brutal död till mötes. Massgraven upptäcktes vid byggandet av en väg i sydvästra England.
Skeletten av mer än femtio halshuggna människor hittades i somras i sydvästra England. Efter att det ovanliga arkeologiska fyndet nu analyserats tror forskarna att det är vikingar från Sverige som avrättats brutalt och lagts i massgraven."
Bild och delar av texten ifrån Svenska Dagbladet!
Vid datorn din "viking i Bloggvärlden" Ulv Röde!

6 kommentarer:

Elle sa...

Har varit i England två gånger och det enda som då höll på att ta kål på mig, var den dåliga matkulturen där....tack och lov att det fanns McDonalds och Kinarestauranger med "takeaway" annars hade de väl även hittat ett skelett av en vikingbrud med flätor, icke halshuggen, men ihjälhungrad....

Anonym sa...

Hmmm - dålig matkultur -- det finns ypperliga Turkiska, Indiska, Thai, Kina, Franska - men inte engelsk och amerikansk matkultur.

Minns när vi sa ingen engelsk mat - och alla luchställen utom Fish & Chips var öppet första dagen i Colchester eller var det nu var - vi tittade i alla fall på en fornborg och min kompis blev konstig -- jag har varit här förr sa han - Vi kunde inte komma fram till i vilket århundrade eller om det möjligen var fel på maten som gjort honom konstig. Mvh LW

Anonym sa...

Jösses vilken upptäckt!

Tack för besöket på min blogg!

Mvh
Maria

Unknown sa...

Stackare, här kom de, som oskyldiga turister, för tusen år sedan och trodde de hittat det perfekte turistresmålet, men vad väntar dem,.....ett minst sagt blodigt mottagande, hua. Dit tänker då jag inte bege mig. Jag med mitt blonda, nåja rödhårig, hårsvall och pälsbrättade mössa, kan ju misstas för viking, nej, det blir till att åka österrut. Kan hända tar de emot främlingar med öppna famnen där.
Och kallar de inte hem svenske ambassadören i London, ja, då finns det ingen rättvisa i världen. För det finns det väl??

Vit som snö sa...

Usch, jag vill inte ens tänka på vad dom stackarna upplevt!!!
Tror det är lättare att vara viking på 2000-talet!!!
Har mailat dej om dina drömskor nu... sen insåg jag att vi snackar ju till viss del drömmar...så om vi kan önska honom en snygg Armanikostym också så får skorna godkänt även till min man:)))
Hoppas du är tvåögd snart o att mördarvageln ger upp!
Kram Cilla

Elle sa...

"Kvack"...eller "Quak" som man säger här!
Fler som har svårt att hitta orden före den andra koppen kaffe? *blink*

Var förundrad över att JAG hann före idag!*ler*
Ha en skön morgon!
Kram Elle