fredag 26 mars 2010

"Nu tar jag lite semester!"


Faktiskt nu tar jag lite "semester" och njuter av den stundande våren...hm...ja faktiskt sommaren också! Ses till hösten!
Ulv Röde!

7 kommentarer:

Elle sa...

Kan man förmoda att du dock lyckades bygga en lagom stor "smällare" hemma i köket och nu är tvungen att s a s "fly fältet"?? *blink*

Vad anledningen nu är, önskar jag dig ett par avkopplande dagar, veckor, månader - hur lång tid du nu behöver på dig tills datorn lockar igen! *ler*
Du kan ju skicka ett vykort!
Ha en skön helg!
Kram Elle

Västgötskan sa...

Ha så skönt!

Bibban sa...

Önskar dig en skön ledighet;)) jag tänker ta detsamma.
Kram Bibban

B i t t e sa...

Men ska du ta ledigt nu när jag fick en stund över? Vad är det för sätt? Hmpf... Skojar bara, känner du att du behöver det så gör det, hojta till när du är tillbaka och ha det kanonskönt!

Vit som snö sa...

Det var tråkigt att höra, hade liksom vant mej vid dina härliga inlägg o upplyftande kommentarer hos mej men jag unnar dej ledigt för härliga resor med Ingeborg tillsammans med familjen!!!
Hoppas allt är bra!
Säg bara till om du behöver kraft tillbaka;) Eller för den delen råd om skoinköp:)
Kram Cilla

Freedomtravel sa...

Hoppas du får en skön och bra semester! Tänk inte alls på oss stackars läsare... Måste vi börja läsa Blondinbellas blogg nu istället...? Hmm, hoppas du får en bra semester och återkommer utvilad och lagom glad/arg/inspirerad :)
We will miss you!

Cecilia sa...

Ha en bra semester och lycka till med allt! Vi ses igen senare.