lördag 13 mars 2010

"Peter du måste bli mer folklig!"






Okej, då jag erkänner jag, vill ha en jätte välbesökt blogg och precis som ett barn som vill bli älskat så "bråkar" jag istället! Fick ett mail om det härom dagen. " -Peter du måste bli mer folklig och vanlig och skriva om skitsaker, det älskar folk!"
Jag måste ha missförståt för visst så skrev jag om "skitsaker" idag, jag skrev att man kanske borde fotografera "dajmkrysset" på varandra så sjukliga förändringar kunde upptäckas i framtiden! (Se inlägget med hon som tutar på sitt ena bröst, två inlägg ner)
Ser att det inte var ett så lyckat inlägg, ser till min stora sorg sedan jag var har inne senast att jag blivit av med två följare, men jag är van, jag har blivit av med lika många följare som jag fått nya, alltså plus minus noll!
Vad är folkligt då? Melodifestivalen kanske, jag provar med det, fast det blir ju inte riktigt rätt heller då min Kära Fru använt sina sista krafter att "knåpa ihop" ett så fint inlägg på sin blogg idag se: http://www.pockethexorna.blogspot.com/ . Fast bilderna på min fina Dotter ihop med de där "musiksluskarna" Måns och Ola kan jag ju visa här iallafall! Men en annan sak jag funderat på, den där Dolph, är han inte djäkligt stel han? Slå sönder is sedan, va ska det vara bra för, jag har fällt 22 trä med yxa i veckan! Sjunga Elvis gjorde jag samtidigt!
Egentligen har jag uppslag till minst 8 inlägg till idag, men då orkar väl ingen läsa, så jag stannar här idag!
Vid Datorn som vanligt Peter Olofsson!

5 kommentarer:

Penseldraget sa...

hej peter
tack för besöket och dina alltid snälla kommentarer =) skönt att höra att du inte tvivlar längre =)önskar även dig en skön helg
kram pia

Elle sa...

Ok, där träffade du rätt, med Mr. Lundgren! Jag måste medge att jag ett flertal gånger suttit och sett actionfilmer endast p g a denna man. Är väl lite svag för stora blonda män antar jag *blink*

Men jag märkte, som du, att han blivit lite stel. Är väl åldern som tar ut sin rätt? *ler*

Vill ännu en gång påpeka vilken snygg dotter du har, där borde det vara killarna som vill bli fotograferade med henne och inte tvärtom!

Jag är liiiite lugnare med bloggandet idag. Ville baka med dottern, men sen försvann de plötsligt ut med grannkillen och jag stod där med min smet - ensam i köket.
Men de hjälper säkert till att äta upp dem, det är jag säker på.

Att göra "skitinlägg" med kräk och alla dåliga och fula sidor man har är ett bra sätt att öka sin besökarkvot, kan jag tala om. Jag, som trodde att man skulle "svika" mig, upptäckte att mitt besökartal igår var dubbelt så högt som för ett par dagar sen!
Har även lite att göra med att jag "terroriserar" andra bloggar med mina kommentarer...*ler*

Nu doftar det bullar och magen kurrar...
Ha en skön kväll!
Kram Elle

Elle sa...

Jag tror att jag är alldeles för ärlig för att vara "Leif"...
Fast tanken kommer naturligtvis upp ibland, vad som är och vad som inte är. Därför gäller det att vara lite försiktig ibland. Fast jag tror att vi vet var vi har varann, eller?
I mitt "bakom-kulissen-inlägg" hade jag dock först tänkt göra ett yttrande där andra verkligen hade undrat vad som stämmer och inte stämmer. Jag undvek detta, det hade verkligen blivit "too much".
Det finns verkligen saker som andra inte VILL veta. Vi rör oss i en perfekt liten såpbubbelvärld i bloggarna. I din blogg spricker dock bubblan och det skrivs saker som andra inte orkar.... (nu hittar jag tamejtusan inte det svenska uttrycket... *grrrr*) .....*tänker*...
Säger vi helt enkelt att de inte orkar bearbeta ditt material, för att det skulle kunna "smutsa ner" den fina vita bloggvärlden?
De saker du tar upp är (inte alltid, men ofta) alldagliga saker som vi borde tänka på. Det där med leverfläckarna t ex. När jag var på "besiktning" hos min husläkare frågade han om jag hade leverfläckar. Han bad mig att kontrollera min kropp t ex efter att ha duschat, påpekade hur viktigt det var att kolla under armarna och i ljumskarna och närliggande kroppsdelar *blink*.
Det du tar upp är alltså välmenat! Glöm inte er själva, liksom!

Nu ville jag skriva något mer, men har glömt vad det var...minnet vet du...
Hälsa så mycket till lilla frun och ta hand om varandra! Har läst även hennes inlägg och jag tackar er båda för att jag fick dreggla lite idag...(fast han inte är lika "knackig" som i filmerna)

Kram Elle

Photo by Maria sa...

Varför vara påtvingat folklig?? Fortsätt skriv det du gör för det är säkert det du är bäst på :-) Och jag lovar att det blir inte mer läsare av "folkliga" bloggar, titta på min, i snitt 60 unika besökare per dag men jag är lika glad för det :-)

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Stockholm. Det funkar, jag var tvungen och läsa när du skrev om Melodifestivalen. Och det var toppenfoton på din dotter, snyggt! Och visst är han lite stel Dolph, men jag drömde om honom inatt så han funkar tydligen också.
Ha en bra söndag
Kram
AnnaMaria