fredag 19 mars 2010

"Får väl gulla till det då!"




Jag vet inte om alla vet att jag faktiskt ställer upp i riksdagsvalet 2010! Tidigare var ju inriktningen att vi skulle ha "President" men nu har jag övergivit den tanken, självklart så ska vi ha en "Hövding"! Ja, jag är inte så stöddig att jag säger att det behöver vara just jag, vilken annan man eller kvinna som helst kan ställa upp! Återkommer till sakfrågorna senare, när debatten kommer igång på riktigt!
Vilket fall som helst så har jag anlitat en "Konsult" för att få fram nytt "Valmaterial", hon gillade inte mina tidigare bilder och vill att jag ska ha en lite "gulligare" framtoning under kommande valperiod! Blommor, hundar och katter blev det....näh....det är väl inget för en riktig Viking, kliar över allt............undrar hur hundvalp smakar?
Vid datorn Ulv Röde din Hövding i Politikerträsket!
PS: Vikingar har alltid rätt till sitt liv och även sin död! Se Svenska Dagbladet idag! Klart en "valfråga"! En "livsviktig" sådan, återkommer även till det.DS

3 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Nog "mjukar" det upp med en liten valp! Kanske skulle du vinna då du skulle skilja dig i mängden *ler* och det vore väl bra?
Vågar inte protestera utan tar det som en komplimang i stället!
:)

Elle sa...

Vet du inte hur hund smakar...?
Har du aldrig ätit "hot dogs"?
Förklarade för min 7-åring häromdagen vad det betyder om man översätter det ordagrannt, men att det INTE är hund.
En av tonåringarna tillade torrt:
"Vem vet..."

Börjar hitta tillbaka krafterna litegrann, hoppas de kommit för att stanna. Livet blir lite "torrt" ibland...men då gäller det att leta efter vatten och vattna det igen!!

Tror förresten att din "gulligull-kampanj" säkerligen har framgång!
Önskar dig en skön fredag!
Kram Elle

Västgötskan sa...

Ska du ställa upp i riksdagsval är det ett alldeles utmärkt sätt att visa sin mjuka sida (i alla fall när det gäller kvinnliga väljare).

Fler gosbilder och djur! ;-)