söndag 14 mars 2010

"Problemet är löst! Del III"




Äntligen känns det som morgens största problem är löst! Boendefrågan alltså, började faktiskt bli lite orolig, båten levereras i Maj och jag har ännu inte hittat någon kåk med brygga som klarar båtens köldjup. Okej, det blir lite trångt, det blir det, bara 10 rum och halva bostadsytan ifrån huset nedan, här lite kring 450 kvm bara, men det får gå, blir det trångt så får jag väl lägga mig i båten! (se inlägget nedan).
Det här huset har varit till salu hur länge som helst, så nu är "prislappen" borta, alltså helt förhandlingsbart med andra ord, jag bjuder 15 och inte ett öre mer, tror jag måste modifiera brygganläggningen lite och det går på minst 5 miljoner!
Hos Residence Fastighetmäkleri hittar du all information om du är nyfiken hur Oumberlige Peter kommer bo!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Sedan är det skönt att denna kåk ligger i Nacka utanför Stockholm, riktig knegarkommun faktiskt, så här kommer jag känna mig hemma, hos grannar som har valkar i händerna som jag, vana att hugga i!

6 kommentarer:

Mollamaja sa...

Borde väl räcka i brist på bättre. Och snälla, bli INTE mera folklig! Lova...;-)

Ulrica sa...

Om jag hade pengar... dididididej :) Inget svar. Så tokigt. Jag har blivit dålig på att kommentera, tiden bara rinnder iväg. Det jobbas, ensam med barnen, twittras och sedan har jag en ordblogg också. Ja jösses, som om jag inte hade nog. Är glad att du gillade bilden på mig, snart ska jag införskaffa ett stativ och ta lite fler egobilder. Det är kul. Extra kul när andra gillar dem också. Och nä, jag gillar inte rökare heller.... men ändå. Han såg så vårig ut när jag var där. På stortorget i gamla stan.

Ordbloggen hittar du här, om du har lust och ork :)
http://ulricasord.wordpress.com

Monika sa...

Hej Peter!

Du låt bli det där med att bli folklig! Här hittar man alltid de mest blandade inlägg om sånt man inte förväntar sig. Alltid lika underhållande och spännande att titta in här. Din blogg gör skillnad. Den sticker ut. Det tycker jag är härligt!

Jag skulle känna mej totalt vilsen i ett sånt hem som du visar. Nu ska jag gå ut och klyva ved i solskenet och sluta sitta här och "hacka" på tangenterna ;o)

Må så gott och förbli den DU är!

Monika

The Secret Garden sa...

Ja man kan komma långt med den fria tankens makt. Och skönt är väl det. Inget som hindrar, bara att kliva på och börja välja ut möbler.
Själv så måste jag "låta" göra en helikopterplatta så att jag har någonstans att landa. Kan ju inte hålla mig i luften hur länge som helst. Det är ju det som är det tråkiga med luftslott...de ligger så högt upp att man måste ta hjälp för att nå dem. :)

Elle sa...

Var och kollade in det där huset i mitt sökande efter en "sommarstuga" i Sverige, men så blev jag varnad att det springer omkring en massa konstiga typer kring Nacka....*blink*

Är det inte lite litet för dig? Tänk på alla bloggvänner du hunnit bjuda in på båttur...de vill ju säkerligen övernatta också...?? Nä, bättre kan du! *ler*

Ha en skitbra söndag!
Kram Elle

B i t t e sa...

Halle da, det var näpet :-) Kanks elite i minsta laget men med såna grannar får man ju ta det onda med det goda. Jag har inte ens skickat båtbeställningen än. Sorry! :-)