torsdag 18 mars 2010

"Snyft är de inte vackra så säg.....Del II"


Om ni ska håna mig, var försiktig, jag är en känslig kille trots att jag har 46 i skor, fast denna fantastiska Tiger of Sweden seglarsko, Bill Sailor Boot, tillverkas bara upp till storlek 45, men trots det satt den som en handske på min lilla fossing!
Det enda sätt för mig att nu kunna få denna sko, eftersom jag fick lämna tillbaka mitt par, är om någon rik kvinna kanske vill ge mig dem i 46 års present, fyllde faktiskt år igår.
Skorna kostar endast 1.499:- bagis!
Perfekt till våren sommarens alla "seglatser" i Söderled!
Den ultimata Vikingaskon med andra ord! Syns bra gör den också om man druckit för mycket mjöd, lätt att se var man har sina egna fötter!
Vid datorn som vanligt din Vikingahövding i "Cyberrymden" Ulv Röde!
PS: Klicka på bilden för förstoring....och njut!

7 kommentarer:

Västgötskan sa...

Var väl inget fel på dom?
Men för att de skulle komma till sin rätt hade du fått matcha dem med ett par tajta svarta, eller röda "stretchjeans". :-)

Häxan sa...

Jättesnygga!!! Jag skall genast skicka lite trolldom till Hexan så hon ändrar åsikt....:)
Vikingakramar från Häxan.

Häxan sa...

Grattis i efterskott säger Häxan.

Vit som snö sa...

Jag skulle vilja påstå att det handlar om att ha rätt kläder till dom skorna o jag är inte helt säker på att vikingen har den stilen;)Dom såg inte helt manliga ut tyckte jag.... Njae, jag håller nog med din fru. Jag tror jag råder dej att satsa på alligatorskorna!
Kram Cilla

Willewira sa...

Hej Peter!

Som vanligt spottar du ur dig en massa inlägg som jag inte hinner läsa... men det får man ju ta igen efteråt. :)

Snygga dojjor!! Och hade jag varit rik hade jag köpt dem åt dig som ett stort Grattis på födelsedagen, men i efterskott. Nu skriver jag orden istället. Grattis i efterskott!

Sen vill jag vänligen säga emot dig... döden är inte alls orättvis. Den drabbar alla - alltså mycket rättvist. Men... orsaken till den kan vara mycket orättvis. Det kan jag hålla med om.
Men det är väl så att vi människor tar väldigt mycket för givet. Vi "vet" hur saker och ting ska vara och en av dem är att vi inte ska dö unga. Men vem har sagt det??
Det kanske är så att vi ska lära oss att leva i nuet istället. Ta vara på varje liten sekund, älska vår nästa istället för att slösa energi på att hata... ja, våga leva. Då känns det inte som om vi inte hunnit med livet när vi väl står vid utgången, hur fort vi än kommit dit.
Kan ju säga som så att jag själv har mycket att lära mig där. Att leva här och nu... inte säga "då ska jag göra det".

Fast visst är det sorgligt när unga människor dör och ännu sorgligare när det kommer till barn...

Hur som helst så får vi som är kvar bli mer tacksamma för vad vi har och ta vara på det.

Glad är jag att du bloggar vidare... och jag tycker det är så kul att tittar till mig ibland och lämnar små "fotavtryck"... Alltid lika uppskattat!!

Ha en nu en skön torsdagskväll!
Kram
Willewira

Tigris Predikantan sa...

De är fantastiskt fina!
:)

Photo by Maria sa...

Röda skor kan bara äkta vikingar bära.. ;-)