lördag 13 mars 2010

"Välkommen till 100 miljonersklubben!"


Det var nu en vecka sedan jag sist rapporterade ifrån båtmässan! Jag skrev lite "skit" om de snorkiga försäljarna för vissa båtmärken!Båtmärket Princess säljare var inga höjdare, feta, sura och nöjda och med en lustig inställning "att här finns det inga kunder", fast de hade släpat in Mässans största båt i 10 miljoners klassen i utställningshallarna!
Men jag säger det igen, jag är sur och vresig, men jag gnäller inte bara, jag gör något åt saken också. Så nu har jag kontaktat huvudkontoret i London och de blev inte glada hur vi mässbesökare upplevde bemötandet. Samlade faktiskt ihop en liten namninsamling redan på plats i mässan som jag ska skicka över! Blev lovad att nästa gång den största båten kommer till Sverige för visning i Göteborg så kommer Jernsaxen (Smärtsektionen av Oumberliga) att vara ombord!
Självklart så köper jag denna Princess 95 för en del av mina pengar...hm....65 miljoner med de motorer som jag vill ha, ja det behövs rejäla motorer om man ska kunna åka vattenskidor efter! Jag köper den inte i Sverige, aldrig i livet att jag gynnar säljarna här, jag köper den i England, sedan blir det party vänner, alla min Oumberliga Bloggvänner är välkomna!
Ha det bäst!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

Inga kommentarer: