onsdag 13 oktober 2010

"Fast tjuvar kan ju finnas på närmare håll....!"Ja, man behöver ju inte resa utomlands för att drabbas av "tjuvar"...(se inlägget nedan)...man kan ju bli av med lunchmackan på jobbet. Finns ett helt klart Oumberligt Ting att beställa här om man vill skydda sig emot mindre nogräknade arbetskamrater. Eller det är kanske bättre att byta arbetsplats, vad vet jag, men i vilket fall så är det min skyldighet som leverantör av Oumberliga Ting att visa på denna fantastiska produkt!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson Din Mögelspor i Cyberkylskåpet!

5 kommentarer:

Synnøve. sa...

Den var smart.
Inte bara mot tjuvar. Men har man en 20 meter lång, 21 årig vrålhungrig styvson hemma på besök som rensar kylskåpet på nolltid är det där ett himla bra knep.
Klart som korvspad att det måste funka.
Helt omubärligt hihi.

Ha det gott.
Synnöve.

Cici sa...

Urk på burk, som ungdomarna ss förr, fastän den här gången var det påse.
Risken är väl att påsen hamnar bland soporna.

Elin Damberg sa...

Mycket smart, mycket äckligt. :-) Okej, macken blir inte snodd - men mögelbilden på näthinnan kanske inte smakar så gott i munnen heller?? Så att säga.

Nu ska jag scrolla ner och kolla vad du snackade om för grabbar som du hade åt mig. Det är säkert nåt smakfullt. Du har alltid gott omdöme, så jag litar på dig.

Caja: sa...

"Tjuvar respekterar enskild egendom. De vill bara att den ska bli deras, så att de kan respektera den ännu mer."//Gilbert Keith Chesterton

Må väl/caja

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Haha..... de där mögelatrapperna bör väl mota de flesta tjuvar som rotar runt i personalrummens kylskåp efter dagens lunch... ;-) En oumbärlig grej helt enkelt.....

Ha det fint!
/Charlotte