torsdag 28 oktober 2010

"Gränsen är snart nådd.................!"Har just "knölat ihop" morgens Svenska Dagblad igen och slängt den i soporna! Okej, det är inget speciellt direkt som får mig att ta detta beslut, utan det är mera "totalen av all dårskap" som gör mig förbannad! Politiker som inte fattar innebörden av "bjudresor", myglande revisorer mm. Internet ska vi inte tala om.....okej, jag vet att jag just nu "kackar i eget bo"........men jag granskar mig själv ganska ofta och det är det som får mig att ständigt ompröva mitt beslut om att finnas här på "nätet"!
Min "sorg" över den unga man/pojke som tog livet av sig i direkt sändning via nätet för en vecka sedan har ännu inte gått över. Vanmakten känns ännu värre när nu "självmordsfilmen" visas för fullt och hälften av alla grabbar tittar på den i skolornas datorer i hela Sverige under skoltid. Har du frågat dina barn om de sett filmen...........många har gjort det?
Hur många rektorer har uppmärksammat detta och stoppat undervisningen en stund för att tala om livet? Förhoppningsvis så har någon gjort det.........men jag är tveksam, hoppas jag har fel!
Att ta livet av sig direkt är hårt och brutalt...........men att sakta svälta sig till döds är väl lika hemskt........dessutom att blogga om det och visa hur fin man är.........det tog mig två minuter att hitta dessa bilder ifrån unga självsvältande tjejers bloggar!
Vem bryr sig och vem slår larm? Som Pappa och medmänniska mår jag dåligt och mitt hjärta blöder.................fast jag går inte under.........tvärtom........min ilska växer...........känns som det är dax att "ord blir handling"...........!
Om du är en riktig "rövknullare" som snor pengar ifrån dina medmänniskor, inte bryr dig det minsta om din omvärld..............skriv en rad på min blogg och berätta om din filosofi, jag skulle gärna vilja lära känna en sådan människa..........jag har många i min närhet.......men av någon outgrundlig anledning så håller de sig på avstånd.............kanske skulle man "besöka en utsugare" och bokstavligen "dunka skiten" ur honom........men usch Peter man får inte hota/tillgripa våld! Va får man inte...........? Men jag gjorde ju lumpen och lärde mig döda för att få fred..........och nu gör vi det under FN-flagg i andra länder? Men Peter då! Det är en helt annan sak...........det är människor med "fel åsikter" vi dödar och vi dödar bara dem som är onda...fienden alltså!
Jaha...är det så det står till.....nu förstår jag bättre!
Vid datorn som vanlig Ulv Röde....hmm........ni som läst vet att jag skiver under det namnet när jag är lite upprörd över saker och ting!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Nr 1.Undrar bara om politiker är ett ovanligt trögt släkte? De lär sig aldrig av sina misstag, vilket jag trodde var vitsen med misstag...att lära sig av dem alltså. Lär nog inte vara sista gången vi får läsa om deras mutresor heller,,,tyvärr.

Nu till Nr 2. (Inte det där man gör, utan ämne nummer 2.)
Kan inte riktigt förstå där här modet med att kvinnor ska se ut som unga pojkar, så smala som möjligt över höfterna och inte tillstymmelse tills underhudsfett. Undrar ibland om alla män är smygbögar, ursäkta ordvalet. Har alls inget emot människor av den läggningen, inte av någon läggning faktiskt, men när unga tjejer ständigt för höra av killarna i skolan hur tjocka de är och desstuom ser alla bilder på retucherade kvinnokroppar så är det inte så konstigt att de blir smått förvirrade. Men till att därifrån svälta sig själv, näe, där fattar jag inte längre....
Visst är det hårt att vara tonåring i dag, men att vi vuxna dessutom inte gör något åt det, snarare tvärtom gör ju att man ibland vill ta ner älgstudsaren från väggen. Tyvärr har jag ju inte gjort lumpen så jag vet inte hur den ska hanteras.....annars hade ni fått sett på andra bullar.

BP sa...

Bilderna var grymt tragiska och... äckliga faktiskt. Kan inte förstå hur kvinnor (och även få män) kan bli besatta av att se ut sådär. Anorexi är en fruktansvärt sjukdom... men personligen så förstår jag inte hur man kan hamna i en situation där man ser ut som ett lik.

Elin Damberg sa...

Jag hoppas att bilderna är manipulerade men vet att det hoppet är fåfängt.