tisdag 12 oktober 2010

"Vågar jag säga sanningen......bloggnödigheten trycker redan på...!


Egentligen så slutade jag redan dag tre för två år sedan när jag började blogga........kände hur detta medie "pockade och drog" en rakt in i fördärvet..........nu sitter jag här igen och "bloggnödigheten trycker på riktigt ordentligt".........läser mina 10 kommentarer ifrån "Tack och adjö" inlägget nedan.........inte kan man sluta då? Jag gör en Pippi Långstrump och hoppar av skeppet precis innan det ska avsegla, jag är övertygad om att "Tommy och Annika" där ute i "bloggdjungeln" behöver mig!
Mina hjärna har redan börjat skapa en massa nya inlägg.........men jag ska försöka hejda mig lite så jag inte förtar mig i uppstartandet!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson "För bloggen i tiden"!

12 kommentarer:

Unknown sa...

Inte ett dugg förvånad, tror du har lite för mycket därinne som pockar på uppmärksamhet och bara vill UT......och vi tar tacksamt emot :-)
Camilla

Cici sa...

Välkommen tillbaka! Det är så få män bland bloggskrivarna att det är en stor förlust om du slutar. Det får inte bli för många sopraner i kören, det behövs lite basröster också.

Caja: sa...

Vilket klokt beslut Peter!

"Naturam expellas furca, tamen usque reccuret."-"Du må driva bort naturen med hötjuga, den återkommer likväl alltid skyndsamt."

Kram/caja

Unknown sa...

Lät ju som en ypperlig idé, det där du skrev hos mig nyss :-)).

Västgötskan sa...

Sluta ropa Varg, karlslok (säger jag med min MINST ilskna röst)! ;-)

Britt sa...

Oj, det var ett kort uppehåll den här gången! Nu var det nog rekord!

Jag vet ju att du har för mycket som bubblar på insidan och vill ut. Du blir nästan lite "prillig" skulle jag tro om du inte får skriva av dig. Så sluta inte blogga!

Skönt att du är tillbaka, från mig som inte ens hann se att du var borta...;-(

Britt

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Nämen, har jag missat att du slutat blogga... attans... ouppmärksamma jag........ Jaa du Peter.... Du och bloggen är som två siamesiska tvillingar som emellanåt vill skilja sig åt... Men som inser att det inte går....... Var skulle du göra av alla dina bryderier om inte på bloggen.... (stackars brevbärare...... ;-)).... Näe, här hör du hemma såklart.... Och du förresten... kul idé om att odla bloggare... Fast det ställer ju lite krav på skötseln förstås.... Man vill ju bli väl omhändertagen... det är underförstått...

Nä, nu ska jag ta i tu med strykhögen.... Den går ingenstans har jag märkt..... Har börjat använda sommarkläderna igen... då resten ligger i strykhögen.... och jag kan lova att DET är inte särskilt kul att strutta runt i shorts....nu.....

Ha det finemang Peter du oumbärlige.....
/Charlotte

Anonym sa...

SÅ SKALL DET LÅTA!!! inte sitta o tänka tråktankar. Tur att inget varar för evigt. Så brukar jag tänka när det är tråkigt. Kul så länge det varar sa såret brukar jag tänka när det är kul : ) Nu tänker jag att det är extra kul att du blir bloggnödig samtidigt som vi har stopp i toaletten. kram ronny

BP sa...

Welcome back!!! Visste ju att du är en peirodare så....

PS. Du behöver ju inte skriva romaner, det räcker ju med korta "snuttar" också. Å dina bilder säger ju ofta mera än 1 000 ord. welcome back som sagt. DS

Synnøve. sa...

Bloggnödigheten är nog närvarande hos många av oss mellan varven.
Jag tar en paus med jämna mellanrum. Det funkar så fint för mig.

Gott du inte stängde av bloggkranen i alla fall.
Låt det flöda :))
Hilsen fra nabolandet.

Elin Damberg sa...

Hörru du. Du har varit där, jag har varit där. Du har visserligen varit där cirka sjukhundratrettio gånger oftare än jag, men ändå. Och när jag var där (och jag bräcker dig i tidsrymd lika mycket som du bräcker mig i antal gånger) så var det en viss person som startade århundradets bloggkampanj!! Det kommer jag aldrig att glömma. :-)

Och:

Du drog vist nån liknelse att inte slänger man ut ungarna ur bilen fastän man skriker just precis det till dem?

;-)

Elin Damberg sa...

"Sjukhundratrettio"? Måste vara nåt freudianskt. Frågan är vad.