fredag 8 oktober 2010

"Kanske en skitsak...........!"

Jaha......"han kunde inte hålla sig längre".........precis så kommer min Kära Fru säga när hon ser detta inlägg! Ja, jag vet att jag kanske är lite för "naturlig" ibland i mina inlägg, ska försöka begränsa mig, men detta inlägg "pockar på" och måste bli skrivet!
Igår var jag på ett större företag här i huvudstaden, det var "ombyggnadsmöte" där!
Aldrig har jag sett ett så fint "fikabord" en massa godsaker var framlagt, skinka, korv, skivad ost, 6 olika fralltyper osv, ett "fika bord" när det är som bäst...hm...eller helt Oumberligt med andra ord!

Stället var nytt för mig och jag skakade hand med minst 20 olika nya personer, män och kvinnor i blandade åldrar! Sagt och gjort........självklart så vill jag tvätta händerna innan jag fikar!
Kommer in på toaletten och ser till min fasa att handfatet är helt torrt och det ligger bara en pappersservett i papperskorgen.......va fan....vilket snuskigt ställe och jag har dessutom sett minst 4 personer gå på "holken" sedan jag kom till detta företag!
Så ser jag helt plötsligt............muggen ser lite annorlunda ut och sedan läser jag på väggen toalettinstruktioner! "Så här använder du Closomat".
Aha, en talgdank tänds i mitt huvud! Självklart de har en sådan här modern handikapptoa här!
Självklart så väcks nyfikenheten och den lille pojken inom mig...........jag måste testa!
Nu behöver jag inte göra några behov...........men jag drar ändå ner brallorna och sätter mig och trycker på "spolknappen".........en mild tvållösning och en spridd behaglig duschstråle spolar skonsamt mitt underrede.....sedan väser det till och det "fläktar till runt mina genitalier" och varmluftstorken går igång! Mmm.....mysigt!

Vilken grej och vilken förbättring av tekniken........jag provade en liknande modell för över tio år sedan, vattenstrålen var så kraftig att jag fick upp vatten i "stolgången" och sedan när värmefläkten drog igång så brände jag pungen! Tacka vettja utvecklingen av ny teknik!
Vill du också ha en Closomat då klickar du här...............ett helt klart Oumberligt ting...alla kategorier!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson "din duschstråle rätt upp i tråkigheten"!
PS: Företaget heter Busckcare......festligt namn i sammanhanget!

4 kommentarer:

Cici sa...

En sån toa borde vara obligatorisk på varje äldreboende, tänk vad det skulle underlätta för personalen. Och de äldre skulle slippa bli generade.

BP sa...

Cici tar det seriöst... eller. Jag säger bara: mycket våt orgasm;-)

Västgötskan sa...

Att vi bloggar om toastolar båda två (och jag såg inte ditt inlägg först!) är lite skrämmande. Telepati? :-)

Lena Andersson sa...

Jag har bara läst lite på din blogg ännu men skrattar redan = ) skön humor du har.
Lena