söndag 3 oktober 2010

"Rosa Bandet är på gång igen.............!"Rosa Bandet Kampanjen rullar på för fullt över Världen och numera finns det ju ett otal "Rosa Bandet Produkter" att välja på. Förra året lät jag trycka upp ett hundratal T-Shirt som jag sålde slut på mina "byggen" på nolltid och årets kollektion är redan slutsåld innan jag ens fått den!
Glöm nu inte läsa inlägget nedan!
Vid datorn som vanlig Peter "Pink Panter" Olofsson, ditt avtryck i modevärlden!

4 kommentarer:

Vit som snö sa...

Godmorgon Peter. Jaa förresten, det är väl förmiddag men resten av min familj har just vaknat till liv:-O Många tysta härliga timmar att tassa runt o greja med allt o inget:)
ÅHHH vad jag blir besviken nu!!!
Hade kastat mej över o beställt några såna t-shirts om du haft kvar av dom!!! Om du får några över kan du väl tänka på mej;)))) Pleeease!!! Superfina! Du kunde väl behöva synas lite norrut med din tänkvärda, roliga men också allvarliga blogg!!
Ha en fin söndag!
Kram Cilla

imse sa...

Jajamen, tuttisarna ska man vara rädd om.
Fina tröjor!

Kram

BP sa...

Du är då inte av denna världen. Seriöst: inte beställde du rosa T-shirts - på riktigt alltså.

PS. Hatar rosa för bröstcancer och blått för prostatacancer. Så himla könsbetonad - yuck!!! Gillar vitt för lungcancer (ja, inte många vet att det finns ett vitt band för lungcancer). Gillar även den svarta mustaschen för prostatacancer. Men jag köpte faktiskt försvarets "Lypsil" i rosa idag som stöd till kampanjen. Den kan jag åtminstone stoppa i fickan. DS

H sa...

den siste killen känner jag igen. tror att han var med i the amazing race och vann 1 miljon dollar. han kan säkert bidra med en krona eller två till insamlingen