torsdag 7 oktober 2010

"Appropå dass..........det sket sig ordentligt..........!"


Det här med kalendrar..........det har spårat ur helt och hållet! Berättade ju tidigare hur jag fick en massa Brandmannakalendrar.........det blev ju anstormning på min min mail av alla galna kvinnor som ville ha en............de tog ju slut på nolltid och när jag sedan erbjöd mig att skicka några bilder på mig själv så avböjde alla kvinnor......WTF!
Sedan dess har jag då och då klämt in någon bild på en halvnaken man för att förgylla tillvaron för mina kvinnliga läsare........responsen på detta har inte heller uteblivit........fast då har en annan typ av man hört av sig till mig och även skickat bilder på sig själv!
Stort tack för dem............men ledsen grabbar jag är inte intresserad och jag lovar att höra av mig som Karl-Erik skrev ifrån Finnspång........."Kommer du på andra tankar kan du väl höra av dig"......Ärligt, Karl-Erik i nuläget känns det inte som jag kommer att konvertera och om jag gör det så blir det inte du som får mig på andra tankar.........140 kilo fläsk i nätbrynja är inte vackert...men som sagt tack för förslaget!
Ja, till saken, just nu är vi 12 grabbar/gubbar i åldern 24 till 54 på mitt bygge, vi fick den befängda iden att vi också skulle göra en kalender inför 2011 och låta den eventuella vinsten gå till cancerfonden!
Vi tog lite bilder i förra veckan efter bastu, öl och byggmöte.......vi granskade bilderna och konstaterade sedan nyktert........fan det blir ingen kalender 2011 ifrån oss, vi har "hängröv" hela gänget.....Tobias som är vår målare skulle funka tycker vi så han får vara med på bild i min blogg idag som ett smakprov.............min äldsta sons elfirma skulle kanske kunna vara med.
Fast då blir det ett annat dilemma....jag vill ju inte att min son blir uthängd till allmän beskådan, en massa lystna kvinnor .......eller ännu värre, bli granskad av Karl-Erik!
Så ifrån min sida så läggs hela kalenderköret på "is"..........vi har samlat ihop några tusen till cancerfonden i allafall..............som går till Rosa Bandet........vi gillar ju bröst alla på "firman" så där var vi överens!
När vi skulle foto våra kalenderbilder så sneglade vi på andra kalendrar.........jag bjuder på bilderna som vi hade tänkt att stjäla layouten ifrån!
Jag skulle ha haft några liknande kalsonger som killen näst högst upp har på sig!
Tobias tog med sig ett par liknande som hans farfar hade på 1920-talet..........Tobias påstod att de var rena och hade legat i en låda på vinden helt "rent" sedan de packades ner för minst 50 år sedan.............något djävla "kryp" var det i fillingarna i allafall.........kliar som satan.
Lilla Frun är arg och säger hela tiden "vuxna karlar"............fattar inte vad hon menar!
En sak är säker, vi försökte i allafall göra något "gott" för mänskligheten........vi föll på målsnöret....men som sagt hoppas även tanken räknas...................
Vid datorn som vanligt Peter "Klådan" Olofsson!

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hehe...från tallrikshyllor till kill-kalender, här var det djärva hopp. Idén ni fick var ju bra, fast ibland är det kanske bättre och ha kläder på. Målarkillen tycker jag platsade i ditt gäng. Fast jag håller nog med lilla frun ändå...
Kramar
AnnaMaria

Karins fotoblogg sa...

Hahaha :) Du är inte klok Peter! Jodu, vilken kalender det hade blivit ifall jag fotat... ;)
Hon är 17, tjejen hos mig. Jag är supernöjd med bilden möjligen att jag håller med om att den är lite ljus... Ja ja!

Du, jobba inte ihjäl dig nu! Världen behöver dig levande så var rädd om hjärtat!

Kram

Viveka i Bläckhornet sa...

Wow! Vilket ögongodis du bjuder på idag :) Inte mig emot ;)Me like!!!

Hej förresten!
Hur mås det hemma hos oumberlige Peter då? Jag kikar in med jämna mellanrum även om jag inte syns bland kommentarerna.

Tycker det är kul med lite manliga vackra kroppar. Ojj, hur lät det där? Ja jag menar ju alltså så där på bilder som är rumsrena ;) De är ju inte helt nakna så nog tål vi kvinnor det. Att jag sen tycker min man (tjuren) är vackrast trots hans ölmage, åderbråck och grå tinningar är ju en annan historia :)

Ha en fin helg vännen

kramar Viveka

caja sa...

Ville bara tacka dig Peter och säga....Jag kunde flyga, jag var inte rädd ;-)
Målade en akvarell just av denna anledningen som du kan se på min blogg.

Kram till dig och lilla hexan ;-D/caja

BP sa...

Yummie, yummie. Inget fel på målaren alls. Utmärkt aptitretare innan man tar sig an husmanskosten;-)

Elle sa...

Jag har läst igenom alla missade inlägg...bara så att du inte undrar varför jag varit inne så länge idag...*ler*
Har inte hunnit/kunnat/orkat blogga mycket i veckan. Ska försöka ta igen det i dagarna.

Sitter på packade väskor och tar idag bussen hem till familjen i Sverige, tillsammans med de tv yngsta barnen. Gissa om jag kommer att sova dåligt inatt, sittandes i en fullsatt buss.
Vem vet om de släpper mig över gränsen, passet gick ut för ett halvår sen....
Fast å andra sidan är det väl troligare att de släpper in mig i Sverige, än behåller mig i Tyskland. Problemet blir nog danskarna...de släpper ju inte in vem som helst...
håll tummarna.

Ha en fin helg och krama om frugan från mig!
Elle

Elin Damberg sa...

Jag vet inte, Peter. Tack för omtanken, men det här funkar helt enkelt inte för mig. Hellre äkta hängröv, kantiga håriga mansvader och gubbakista än det här ängsligt och förutsägbara du gillar väl mina muskler-spektaklet. :-)

Faktiskt.