torsdag 28 oktober 2010

"Nej fy så vemodigt..............!"Ja, usch och fy så sorgligt och aggressivt inlägget nedan blev.......det är ju inte tanken med Oumberligating bloggen! Nu muntrar vi upp oss och talar om "skilsmässor" istället!
Tidningarna skriver ju ofta hur mycket folk skiljer sig nu för tiden och hur illa det är!
Är det verkligen så.........jag tycker folk skiljer sig alldeles för sällan!
Igår kväll så satt jag på Donken (McDonalds) och tog mig en liten kvällsburgare.......lite mysigt att sitta där och bara iakta "skiten" runt omkring........föräldrar som socker kickar sina redan tjocka ungar, men framför allt alla par........tjejer........uppriktigt.....va är ni "gifta" med för typer?
8 av 10 farsor igår var inte "närvarande" i familjegemenskapen........de satt och lekte med sina mobiler och sa det något så snäste de antingen åt barnen eller "frun" som gjorde allt för att hålla illusionen om den "lyckliga familjen levande".
Fick ögonkontakt med en kvinna/Mamma....."hon såg att jag såg".........så när vi möttes vid sopstationen (hennes man satt kvar och skrev på mobilen medans hon slängde skräp och samtidigt försökte hålla koll på tre fragglar)........så viskade jag bara!
-Döda honom!
-Bara en tidsfråga, svarade hon!
Självklart så ska ingen dödas, men det är härligt när man bara med några blickar hamnar på samma våglängd som en medmänniska!
Min råd till alla antingen man är man eller kvinna, slösa inte bort en minut av Era dyrbara liv om du lever med ett "rövhål"! Skilj dig och bjud på en skilsmässotårta!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

8 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Väl talat!

kram

Unknown sa...

Nu känner jag mig lite piggare igen. Var på väg ner i det där svarta hålet efter ditt förra inlägg.......men nu....på topp!!

Elle sa...

Skilsmässotårta är något nytt. Kanske man skulle satsa på att bli...skilsmässotårtkonditor!
Har ju en del erfarenhet av läskiga tårtor, som du kanske sett i senaste inläggen.
Ja, ibland undrar man vad det är för karlslokar kvinnorna dras med. Men jag har även ofta undrat vad f-n vissa män ser i sina kvinnor? Kanske har de hittat sin soulmate, för det kan vara enda förklaringen - att insidan är bättre än utsidan lovar.

Ha en bra dag!
Kram elle

Caja: sa...

Hahahaha ett sådantdär r**hål slösade jag bort 9 år av mitt viktiga liv på.....tills jag fick nog, gjorde slut på skiten och sa. jag ska A.L.D.R.I.G gifta mig igen!!
Nu är jag omgift med en man som är född på planeten harmoni, inga r**hålstendenser där inte ;-DD
Om jag njuter av hans närvaro, eller rättare sagt om vi njuter av varandras närvaro, Japp Absolut!!
Kram i kvällen/c

Snäckskalsdalen. sa...

Jag håller fullständigt med dig om det där med att skilja sig om karln (eller möjligen kvinnan.....) är en skitstövel. Jag har absolut svårt för att tänka mig att jag skulle kunna leva med en sån......nix. Inte.
Ja, herregud, visst minns jag Tyrolerhatten, denna plåga och jag minns dessutom när jag och bästisten vår på språkresa i Österrike och den sjöngs där oxå.....vilka tider´. Och där tänkte jag inte så mycket på Tyrolerhatten, utan tiderna, ojojoj så roligt det var......hela tiden, absolut hela tiden.....
Kram

BP sa...

Nu blev ju det här inlägget inte mindre aggressiv direkt, men jag vill gärna ge dig lite mothugg (även om jag tyckte att er konversation var kanoooon:-):
1. Man går inte till Donken för en trevlig familjemiddag.
2. Jag har inga barn och förstår papporna - ibland alltså, fast inte på Donken.
3. Bilderna var riktigt, riktigt - coola.
4. När jag skilde mig (för första och enda gången) så skrev jag små "grattis-till-mig-själv-brev" till alla jag kände, men var för urblottad för att ställa till med kalas.

Anonym sa...

Det var ett faktum, de skulle skiljas. Maken hade hittat en ny yngre lekkamrat, och ex-frun fick tre dagar på sig att flytta medan mannen reste bort... Hon tillbringade första dagen med att packa sina tillhörigheter i kartonger och väskor. Andra dagen kom flyttfirman och hämtade sakerna. Tredje dagen satte hon sig för sista gången ned vid deras vackra matsalsbord med levande ljus, satte på lite lugn bakgrundsmusik, och festade på ett halvkilo räkor, en burk kaviar och en flaska Chardonnay. När hon ätit färdigt gick hon runt i varje rum och stoppade in halvätna räkskal doppade i kaviar inuti alla gardinstänger. Sen rengjorde hon köket och lämnade huset. När maken återvände med sin nya flickvän var allt bara lycka och glädje de första dagarna. Sen började huset sakta, sakta att lukta. De försökte allt; dammsög, torkade, tvättade golven, vädrade med fönstren vidöppna. Ventilationskanalerna kollades för att hitta eventuella döda gnagare, mattorna kemtvättades och luftrenare och doftblock hängdes upp överallt. Anticimex kallades in och satte in gasbekämpningsmedel varvid det nu inte så lyckliga paret tvingades flytta ut några dagar. Till slut revs de dyra tapeterna av ull ner och ersattes. Inget hjälpte. Folk slutade komma på besök. Hantverkare och Reparatörer vägrade arbeta i huset. Hembiträdet slutade. Slutligen stod de inte ut med stanken längre utan beslöt sig för att flytta. En månad senare hade de inte fått huset sålt, trots att de halverat priset. Ryktet gick och till sist vägrade de lokala fastighetsmäklarna att svara på deras telefonsamtal. Till slut var de tvungna att ta ett stort banklån för att betala sitt nya hus. Exhustrun ringde mannen och frågade hur allt stod till. Han berättade hela historien om det ruttnande huset. Hon lyssnade artigt och sa att hon saknade sitt gamla hem förskräckligt mycket och skulle kunna tänka sig att köpa huset. I tron att hans exfru inte visste hur pass illa huset luktade gick han med på att sälja till henne för tiondelen av marknadspriset, på villkor atthon skrev på samma dag. Det gick hon med på. En vecka senare stod mannen och hans flickvän leende och såg flyttfirman komma och hämta allt för transport till den nya bostaden. Inklusive gardinstängerna... Tjenare!!!!

Elin Damberg sa...

Kanske man skulle ha en sån där tårta för att fira ettårsdagen av skilsmässan? Den är nämligen NU.

Skickar du över en tårta?

Jag försöker skratta, men nåt fastnar i halsen.