onsdag 11 februari 2009


En form av Award blir det här till Dadda och bloggen http://www.designitidochrum.blogspot.com/
Motiveringen lyder: För en "intressant" kontakt i bloggvärlden samt för den fina bild och text kompositionen.
Att jag valt ett Tintin album i affischform beror på "bloggarinnans" intresse för dykning samt att Tintinbilder numera är en klassisk intrednings detalj (helt klart kult), vill man inte ha den på väggen så blir man glad om man ser denna vackra affisch på insidan av garderoben.
Precis som de tidigare "Awarderna" så medföljer självklart ett musikstycke, klicka på länken nedan, vad passar inte bättre än Vivaldis Våren - lite tidigt kanske, men väntan finns där!
Som alltid så försöker jag "knyta ihop säcken" på något vis och gör det genom att nedan presentera lite Nautica föremål som idag går på auktion på Stockholms Auktion.
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

1 kommentar:

Design i tid och rum sa...

Hej Peter !
jag vet inte hur jag ska börja...men du ska veta att jag är super glad över sååååå speciella Awarden. Och att inte glömma musiken som är helt i min smak..(brukar lysna klassisk musik när jag ritar och skickar hemma mina läxor)
Alla vi är glada över dem Awrarden och Utmärkelser som vi skickar runt till varandra, men att få ett speciellt alldeles egen Award tar alla priser. Jag tackar ödmjukt från mitt hjärta för denna sympatiska A.
Nu ska jag till skolan,ha en mysigt dag- kram Dadda!!!