lördag 7 februari 2009

Energi kan vi alla var överens om att det är Oumbärligt - men i vilken form?





Jaha, så går det när man festat hela natten och dansat till Pulp från det glada 1990-talet, man kan inte sova. Då är det tur att man är "bloggoholic" och dessutom veta att det finns ett helt gäng till där ute som brottas med sin natt/morgonångest. Precis som John Lennon sa så säger även jag: "-Vad som än tar dig genom natten så är det bra!"
Vad är då egentligen bra, när det gäller natten så är det upp till dig att bestämma och faktiskt så gäller det inläggets huvudämne också - energi - att vi behöver det och att det alltså är oumbärligt det kan vi nog vara helt överens om, men i vilka former. Tänker inte gå in så mycket på det här, tror inte man kan påverka så mycket med ett enstaka inlägg men försöka duger. Hur mycket du vill fördjupa dig är som sagt helt valfritt ger några länkar som lästips. De vackra bilderna har jag lånat från olika artiklar de kommer i tur ordning. Vad jag tycker själv syns nog på min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com Vid datorn denna arla morgonstund Peter Olofsson!
http://huifang2901.wordpress.com/teknologi-fornybare-energikilder-og-andre-l%C3%B8sninger/

http://www.theclimatescam.se/tag/karnkraft/page/2/

http://www.epochtimes.se/articles/2006/08/12/9695.html
PS: Har en annan bloggkollega som jag också vill att du bekantar dig med (Vill varna för starka bilder) gå in på www.tjernobylbarna.blogspot.com

Inga kommentarer: