lördag 7 februari 2009

Kärnkraft kontra sol och vind!


I vilket fall som helst så får man välja själv, vad som är dåligt vad som är bra eller tvärtom. Att bilda sig en uppfattning ska man iallafall göra innan man tycker någonting, har nu hört och läst om den här "Blondinbella" såg att jag hade en länk därifrån en gång, kom visst från någon Föräldrasajt som i sin tur varit inne på min andra blogg http://www.jernsaxen.blogspot.se/ och kommenterat förlossnings relaterade skador och smärtproplematik, ja, till saken tittade på hennes blogg och den var väl inte värre än många andra bloggar. Problematiken ligger väl i att det "Hela" blivit så stort kring denna unga dam, inte mycket äldre än min egen dotter. Uppriktigt sagt så kanske man inte behöver vara så "djäkla smart" i denna ålder, jag gjorde politisk närradio när jag var lika gammal som henne, sista året i gymnasiet, står inte för någonting som jag sa då, men det jag står för, det var att jag sa så när jag inte var mer än 19 år.
En tjej/kvinna som är betydligt äldre än Isabella Löwengrip (Blondinbella) är Maria Wetterstrand, det ena av miljöpartiets två språkrör, sitter och googlar gamla inlägg och citat som hon gjort under åren och hon verkar stå fast vid det hon tycker och säger, då som nu, känns tryggt på något sett. Men och det är ett stort men, mognadsprocessen är olika för oss människor.
Har i vilket fall mailat till bägge tjejerna och fått svar fast bara från Maria. Brevet var identiskt, ett vanligt brev från en trebarns Pappa som undrar över världen och vid 44 års ålder är nyfiknare än någonsin samtidigt som gamla sanningar byts ut mot nya!
Nu tar jag en liten paus i bloggandet och går och äter frukost, "Lilla Frun" ska väckas och medicineras och stödkuddar skall vändas och luftas, så det "Lilla Livet" mår bra och kan somna om, vi datorn Peter Olofsson!
PS: Som vanligt lite länkar att "titta in på" om intresse finns!
http://blog.mp.se/mariawetterstrand/archive/2009/02.aspx
http://lollosmamma.blogg.se/1205516980_bimbon_frvnar_mej.html
http://blondinbella.se/
http://www.riksdagen.se/upload/bilder/ledamotsbilder/031414803913_max.jpg
Bilderna kommer ifrån riksdagslänken och lollosmamma.blogg.
http://ifyoureintoit.blogspot.com/2008/03/kra-lilla-blondinbella.html

Inga kommentarer: