onsdag 11 februari 2009

Såg ni inlägget med Jerry Williams inatt? Måste erkänna.......



Ja, som sagt måste erkänna en sak, jag är tung Elvis Presley missbrukare och idag har det urartat helt och hållet. Har spelat alldeles för högt så "Lilla Frun" fått lite ont, när basarna hämtar luft i sina 200 liters lådor så kan inte ens "Fru Morfin" hålla tillbaka smärtorna.
Kanske ska lägga ner den här bloggen och Smärtföreningen också och starta upp den optimala Elvis bloggen, googlar man runt på amerikanska sajter så finns det de som tror att Elvis fortfarande lever och går runt som någon slags "musik Jesus" här på Jorden. Vilka tokar, de tror och jag vet, Elvis den Oumberlige finns fortfarande på Jorden och han har inte stannat för ro skull, han försvinner inte förrän alla blivit frälsta och döpta i Rock´n Rollens namn.
Jag är övertygad om att Elvis kan bota många "sjukdomar" ja, jag vet, men "Lilla Frun" är lite klen i tron, det är därför hon inte blir frisk, men ni andra visst går det mesta att "bota" med Elvis! Klicka som vanligt på Youtube länken nedan, efter en minut kan du inte sitta still längre, det rycker i kroppen, ser inte din man lite annorlunda ut, helt plötsligt lite tuffare och börjar det inte bli varmt........händer detta, ja då vet du att du är frälst!
Händer inte detta så ta en semla till och titta på väderleksrapporten, det finns dom som tycker det är Rock´n Roll också! Trevlig kväll mvh från Peter Olofsson! Bilderna kommer ifrån den här länken http://stonecoldnaturalfreak.blogsome.com/
PS: Och Elvis ser och hör du på Youtube länken nedan!
http://www.youtube.com/watch?v=SBmAPYkPeYU&feature=related

6 kommentarer:

Bloggullet sa...

Jag var uppe inatt, sitter och hänger på nätterna när jag borde gå och sova. Nu ska jag gå och handla, sen ska jag hämta hem min fina award från dig. Såg du att jag har en utmaning till dig?
Och jag vill ha sommar, hatar vintern, det blir så kallt.
Kramar

Anonym sa...

Jaha och nu Elvis, Peter haru fundera på var de här ska sluta.
Tintin, grodmansutrustningar, galjonsfigurer mm, tror att alla som läser din blogg blir helt förvirrade, men så ligger Stockholm närmare Tjernobyl än Karlskoga också.
Du är också så djäkla pluttnutti med alla donnor som du bloggar runt me!
Åke i Karskoga - Elvis och jag var ganska lika iallafall de sista åren i hans liv. Hehe

LillaFlisan sa...

Men jösses Amalia!!! Den damen får gärna flytta hem till mig( ja, Elvis också för den delen..... :-))

Vet du hur mycket hon gick för?

Jag vet ju inte hur hon såg ut innan vitfärgen men jag tror nog att jag antagligen föredrar henne ruffigt orenoverad.....


Stor kram


Flisan

LillaFlisan sa...

24000....Ja, tyvärr var det nog en nolla för mycket för min plånbok.....Men det är som du skriver..... Vilket jobb....
Men jag tror nog att jag skulle sakna mina små gluttar på jobbet för mycket för att stå ut i längden och utan min familj är jag ju inget......

Nä, får gå här hemma och drömma istället.... Det duger för mig......

God natt!

(Säger hon som aldrig går och lägger sig före midnatt någon dag.....Sen när väckarklockan ringer på morgonen känns det som en nära döden upplevelse ;-)

Sån't är livet!!!)

Kram

flisan

LillaFlisan sa...

Peter!!!!

Blogglandia vore inte sig likt utan dig, så mycket tristare!!!!

Klar man ska ha åsikter....
Jag älskar diskussioner... Jag är uppvuxen i en familj där vi alltid argumenterade och diskuterade....
Min man som kom från en ganska tystlåten familj kunde inte förstå varför vi alltid skulle behöva bli osams vid varje familjesammankomst....
OSAMS!!! Skrek alla i en kör.
Vi tycker ju exakt likadant!!!

Och så är det.... Nu har han vant sig men han deltar inte direkt i våra diskussioner( som ju oftast handlar om politik, antikviteter eller skolan :-)

Sen är det ju i bloggvärlden som i övriga världen.....
Det är alltid bäst med en jämn könsfördelning.... Så in med mer killar i bloggandet....
(Kanske Åke vill vara med och pluttinutta med oss donnor???)


:-)

Kram


Flisan

P.s. Klart du inte åker bort från min blogglista så lätt inte!!
(det är värre för mig jag är ju inte en på din! :-))

Maria sa...

Hej!

Vad roligt att du hamnade på min blogg! Tack för komplimangerna! Jag håller med om att stavningen inte alltid är den bästa i bloggvärlden, tycker själv jag skrev bättre i 3:an än nu..

Cool blogg, ska hålla ögonen på den! Jag är verkligen intresserad av antikviteter men är inte så kunnig.

Ha en fortsatt trevlig vecka!