fredag 6 februari 2009

Vet alla vem det här är? Marianne Faithfull!




Gillar du låten nedan The ballad of Lycy Jordan tycker jag du googlar denna dam, som verkligen var en av de "stora" på sin tid 60- 70 talet, hennes hårda liv bla med Mick Jagger och alla andra vilda pojkar av sin tid satte spår i hennes röst, lyssna och njut och kanske fäll en liten tår över den vemodiga texten!
Tänkte skriva under inlägget och önska en trevlig helg men väntar med det, kan ju inte starta helgen med denna "sorgliga" låt, ska försöka få ihop ett litet glatt och kul inlägg innan kvällen.
Så jag säger bara Hej så länge! Mvh från Peter!
http://www.youtube.com/watch?v=qizkT9Mk47Q

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hon fick väl ett sorgligt slut oxå? Men bra är hon!! Cool brud.

Roligt att jag kan inspirera, jag tror på lärande, kreativitet och inspiration. När jag vill vara rebellsik och omöjlig dänger ja gtill och säger: jag tror inte på utbildning...det känns sååå skönt...pedagog som jag är...lite busig får man vara...

Klart att du får länka mig, jag känner mig hedrad..tack!

Ska lägga in dig hos mig oxå, om det är ok?

Peter Olofsson sa...

Självklart så får du lägga in mig bara trevligt och vill du göra det på den här, min andra blogg också så vore det trevligt, det behövs lite fina och trevliga blogglänkar för dem som inte alltid mår så bra att titta på, ha en bra helg mvh från Peter!

Karins fotoblogg sa...

Hej Peter!
Tack för dina trevliga kommentarer hos mig!
Och tack för benämningen "proffs" :)
Jag måste säga att 150 kr var kameran definitivt värd! Bildkvalitén känns helt ok och du har komponerat fint! Härlig sommarbild. Jag är ingen tekniknörd men jag har dock börjat inse att en viss kunskap och att lite dyrare prylar förhöjer det fotografiska :)Men det hänger ju inte bara på antalet pixlar, hur kvalitén blir.
Jag kan inte låta bli att fnissa lite när jag läser rubriken till ditt inlägg: De flesta kvinnor som bloggar är i 35-års åldern. Jag fyller 35 idag. Och är kvinna. Och bloggar. Mitt i prick med andra ord :)
Jag tror nog också att min månadsbild blir trevlig att följa. Kanske inte världens bästa komponerade bild men jag tror att den kan bjuda på spännande växlingar.
Trevlig helg önskar jag dig!