fredag 13 februari 2009

Visst lyssnar jag på mina läsare! Här kommer ett "sportinslag" för att via sökordet hockey locka in lite män här i "bloggosfären"!



Min "Lilla Fru" kommer nu bli helt överlycklig när hon ser vad jag gjort för inlägg här på Oumberligabloggen. Ett om Damkronornas Maria Roth. (Så här i parentes kan jag säga att när jag googlade henne så fanns det knappt några bilder att hämta på denna duktiga hockeytjej säger lite om jämlikheten).
Ja, varför blir hon så lycklig då? Kanske du undrar, vän av ordning! Enkelt "Lilla Frun" är totalt "galen" idrott av alla de slag, innan hon blev sjuk så var hon aktiv själv och faktiskt Svensk Dammästare i Hockey i seriens början. Ja, nog om det: "-Man ska aldrig sluta drömma". Damkronornas Maria Roth kan bli historisk och nå 100 landslagsmål i helgens turnering mot Ryssland, Tyskland och Finland. Men drömmålet har hon kvar: Det avgörande målet i en OS-final 2010! Saxat ur dagens Svenska Dagblad. http://www.svd.se/
Fotot kommer från en annan artikel i Aftonbladet, länk nedan:
http://www.aftonbladet.se/punktse/stockholm/article1127385.ab?service=print

Är det så att du själv är helt "hockeygalen" kvinna och vill gå och se riktigt hårda matcher i Globen där män svettas och slår varandra sönder och samman gå då in och skriv en rad på http://www.pockethexorna.blogspot.com/ så kan du gå med helt gratis som ledsagare i Globen med min "Lilla Fru" så slipper jag, det är också trevligt om du precis som min Fru gärna tycker om att skrika och hota domarna!(ler)

Vid datorn Peter Olofsson som nu ska iväg till en ny Skytteklubb!
PS: Gillar du jakt eller prickskytte se länk:
http://keld.eu/skytteklubbar.htm

3 kommentarer:

Pockethexan sa...

Jaaaa, jag blir helt överlycklig!!!
För fast jag nu är "krympling" så var jag DÄR, i tankarna, när VI slog USA för 1-a gången o det blev ett silver till oss!!!
Världs historia!!!
och det är mycket tackvare den här damen Maria Roth, Världens bästa hockeyspelare!!!

Ni hör jag e på g när det gäller hockey o då speciellt när det är tjejerna som spelar, fast det var ju helt ok att va på Globen å se när Herr-kronorna slog Tjeckerna i World Cup 2004, direkt från första plats på handikappläktaren!

PUSS "lille Maken" o det kan inte sägas för många gånger;
-"Det är tur att jag har dig"

Hm, undra om vi inte ska på utflykt i helgen, till Segeltorp tror jag visst att det var....

Pockethexan sa...

Jag blev så ivrig i mitt skrivande att jag inte såg att jag stavade fel på Världens bästa hockeyspelares namn, Maria Rooth!!!
Tyckte att något kändes fel, det saknades ett o i Rooth, förlåt Maria det kommer aldrig mer att hända!

Pockethexan sa...

....o så vill jag gärna visa länken till hennes egen sida (fast hon e AIK-are o har sin skola med Frölundahockey..) till alla er nyfikna att kika in på ( å se OS-medaljerna brons o silver) i väntan på guldet nästa år!

http://www.mariarooth.com

Ha en härlig "Alla <3-ansdag"!
Kramis/sagt av Hexan själv