torsdag 7 maj 2009

Galleri Jernsaxen Part II.


Ja, ännu så har jag inte startat upp den nya bloggen Galleri Jernsaxen, håller på med så mycket annat som är viktigt. Observera jag skrev aldrig viktigare utan viktigt. För Konst i alla dess former är viktigt, det vet alla som någon gång berörts av det! Nu pratar jag inte om mina "vänner" på Stockholms Auktionsverk eller på Bukowskis som ser konst i Kronor eller i bästa fall i Dollar! Jag och "Lilla Frun" har turen att gilla konst bägge två och som par är det trevligt att ha en gemensam beröringspunkt.
Vill bara göra ett litet förtydligande här på bloggen, lovade tidigare att inte skriva å mycket personligt när bloggen Galleri Jernsaxen startas upp senare, det gäller fortfarande men idag nu när jag skriver under Ranas fantastiska känslosamma bilder så har jag inget dåligt samvete för det, hon är klok Rana så hon vet och förstår anledningen till dessa förklarande rader.
I 15 år har "Lilla Frun" legat på sjukhus, bott på servicehus och rehabiliteringshem i dessa miljöer är alltid och oftast konsten en viktig och central punkt. Den finns där men diskuteras sällan, varken av personal eller patienter har vi märkt. Titta lite extra där om du av någon otrevlig slump hamnar i någon av dessa miljöer! "Lilla Frun" har varit med och valt ut tre av Ranas alster i dagens inlägg! Se njut, fundera, känn...................................fler bilder hittar du hos:
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Vill du ha med dina bilder på Galleri Jernsaxen så skriv en rad till jernsaxen@live.se
Det kostar ingenting vill jag tillägga och jag visar gärna andra former av alster foto, skulptur osv , det kommer ta ett tag innan allt rullar på så skriv också om det går bra att visa dem här på Oumberliga Bloggen först innan allt förs över till Galleri Jernsaxen!
Bildernas namn i tur och ordning:
Väntan i Grottan.
Jag beskyddar dig!
Mamma sover!

2 kommentarer:

RANA sa...

Wow. Det är en ära. Kramar till dig!

Och skicka massor av blöta pussar till lilla hexfrun; jag har på känn att hon är kvinna nog att klara av det.

Tack.
/R

Betongänglar sa...

Gillar jättemycket - så fint...
kram
annelie