onsdag 6 maj 2009

Välkommen till Galleri Jernsaxen! I mitt Galleri finns det inget galler i, där är man glad och fri!

Känns raderna igen? Ja, det stämmer Robert Carl Oskars Brobergs låt. Härliga ordvitsar är ju hans kännetecken!Vad händer! Jo, för första gången på ett år så sker det otroliga, när jag öppnar inboxen på min mailadress jernsaxen@live.se så finns det inte ett enda mail där, känns mycket konstigt vill jag lova, antingen har jag blivit så tråkig att ingen vill höra av sig till mig eller har jag lyckats med min mission att få folk att må bättre både fysiskt och psykiskt.
I min dröm så kanske det är så, men verkligheten ser nog helt annan ut!Men nu när jag inte måste (fortsätt och skriv, absolut inget måste) sitta och maila i en timme så finns det ju massor av härlig och dyrbar tid över till annat. Som att idag dra igång en liten "nätbaserad" sak som jag gått och tänkt på länge, ja okej då, jag tar det lite lugnt så här i början, idag vill jag presentera min tredje blogg, Galleri Jernsaxen, heter den och namnet talar för sig själv, det blir en blogg helt nätbaserad som sagt där jag vill presentera alla min bloggvänners alster exempelvis foto, målningar,teckningar och självklart också bilder på annan produktion såsom skulptur och annat konst hantverk. Vid varje nytt inlägg så vill jag visa på en ny "blogg" och vad som finns där i "konstväg". Det blir inget "tyckande" på något ifrån min sida, utan det blir bara en kort presentation av bloggen, personen bakom och bilder på olika alster så klart.Jag kommer alltid att kontakta Er först Ni som vill synas där, det är en hedersak, är du intresserad så skriv till jernsaxen@live.se det finns inga baktankar med bloggen Galleri Jernsaxen mer än att visa härlig skapande produktion på alla nivåer och som sagt inga kontroversiella åsikter ifrån Oumberlige Peter sida(ler). Har ännu inte öppnat Galleri Jernsaxen Bloggen ännu, men idag så vill jag visa lite hur det kommer att se ut!

Så först ut att presenteras på Galleri Jernsaxen blir Annelie med den eminenta bloggen http://www.betongsnackor.blogspot.com/, hela bloggen är egentligen ett konstverk i sig, men tre av hennes alster har jag valt ut att visa här, men som sagt här sker bara en presentation, helheten finner du som sagt på hennes blogg. Tavlorna är självklart till försäljning inne hos henne!
Akvarell, blandteknik, textilinslag.......och lite till!
Klicka på bilderna ovan för förstoring Vårblomma i betong, Stadsmyra och Fundering blir som sagt först ut i Galleri Jernsaxen. Att upphovsrätten är Annelies egen är ju en självklarhet som egentligen inte behövs nämnas!
Vid datorn Peter Olofsson!
PS: Vill du själv få dina alster presenterade så här så skriv till jernsaxen@live.se så kommer vi överns om hur det ska se ut. Jag lovar, det enda som blir kontroversiellt är "konstverken" det blir inget "tyckande" ifrån min sida(ler)! Avslutar med en länk till konstens värld:

5 kommentarer:

Heidi sa...

Hej Peter!!!
Det där är en bra idé!!! Jag har upptäckt också att det är många som lägger upp sina konstverk på nätet, vilket är ju jätte bra. Men att någon skulle kunna samla alla sådana blogg på ett ställe och lite berätta om dess, det är ju jätte bra! Och du är ju duktig på sånt!
Tack för ditt stöttande, det gick hela vägen, jag fick jobbet:)
Kramizar:)

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej Bästa...

Förlåt att jag varit frånvarande en tid. Lusten försvann och frustrationen tog vid. Blev uppriktigt skitless på att vara gipsad och stilla sittande. Orkade inte se alla fina inrednings ideer och själv inte kunna nåt. Fattar inte hur din fru står ut ibland. Jag har sagt åt mina kära att jag bryter nån fot eller ben igen - SÖV mig i 6 veckor istället. Desperat - ja, ett tag. MEN i måndags fick jag ta bort det.Var först lite skraj att de skulle säga att det inte läkte som det skulle. Men lyckan stod högt i tak när röntgen bilderna visade ett glatt besked. Jag får stödja på foten helt så fort jag klarar det. Dagen efter slängde jag kryckorna...Visst gör det fortfarande ont, är svullet och jag haltar mycket men det gör alls ingenting. Ville inte gå i säng för allt som jag ville göra. Vill ta igen allt som jag missat. Känner väl att jag kommit ur detta med en mer uppskattande syn av en god hälsa.
Ska uppdatera min blogg redan ikväll :D

Vilken energi du har som öppnar ytterligare en blogg. Angående ditt förra inlägg måste jag bara säga
- killar med komplex, gillar data sex...

Önskar dig och lilla frun en skön dag. Vill också säga att av alla mina vänner är det dina kommentarer jag saknat varje dag.

kramar Viveka

LillaFlisan sa...

Men vilken bra idé, Peter!!!

Du är ju en arbetsmyra utan dess like, Här lyser ju flitens lampa dygnet runt!

Tänk att ingen arbetsgivare har insett detta ännu.
Du tar väl med bloggarna i CV:n?
För jösses vilket driv du visar på!!

Nu ska jag in och kika mer på Annelis vackra bilder!!

Ta hand om dig!

Kram

Flisan

Mz.olsson sa...

Vilken jättefin idé!!

RANA sa...

*njuter*