lördag 23 maj 2009

Hur tråkig får man vara egentligen?


Den frågan infaller sig efter ett tag när jag publicerat inlägget nedan, ja, just det hur tråkig får man vara egentligen? Nu "fikar" jag faktiskt inte efter att man ska skriva! "-Men Peter då, du är aldrig tråkig!" Jo, faktiskt, det blev ett riktigt tråkigt "semesterstipsinlägg" nedan och "gnälligt" blev det också. Har ju som praxis att aldrig ta bort ett inlägg och inte heller tar jag bort kommentarer! Men nu tar jag konsekvenserna av mitt senaste dåliga och tråkiga "resetipsinlägg". Avgå är lite svårt ifrån sin egen blogg, men nu stänger jag för sommaren i allfall och återkommer när löven börjar falla!
Riktigt semesterstängt blir det inte eftersom jag har en "samhällelig" skyldighet att stå till arbetsmarknadens förfogande som det så vackert heter! Jag finns på min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com och på mail jernsaxen@live.se ett tag till, men håller jag inte en "lägsta kvalitet" så klappar jag ihop där med! Sitta och ge restips till andra, snacka om att ha problem, jag ber om ursäkt!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

12 kommentarer:

Baronessan sa...

Hej Baronessan här. Man får vara hur tråkig man vill. Synd att du ska "sommaruppehålla" just nu när jag börjat läsa dig, men jag väntar snällt till hösten.

Maria i Sennan sa...

Ja då ses vi till hösten--ha det så gått i sommar o hälsa "lilla Frun"---Maria

RANA sa...

Guuuuud, vad du är självkritisk. Är det DU som är hård mot de hårda nu??? Man får ju lust att skrida till försvar mot dig själv.

Jag skriver detta från hotellrummet. Willewira, Annie och Flisan hälsar jättemycket. Datorn är W:s, Annie duschar och Flisan ligger i sängen och väntar på mig.

Peter!!!!! Nu skämtar jag inte. Du sa nåt om att hålla koll på folk på glimten i ögat. Hahahaha. Kyparen på restaurangen idag blev lite betuttad (obs, vi snackar lunch) - han sprang till och med efter oss ut och "friade" till den där människan med glimten i ögat. Flisan trodde han blev förälskad, men hon är ju så naiv och fin. Det var INTE det han blev.

Vi kollade efter er utanför museet. Det stod en husbil utanför som vi glodde in i. Den var grå och nog inte er.

MISS YOU!!!

Nu ska vi dricka vin och ladda om.

Kram, R

Marie//Tekla Maräng sa...

Va semester stängt tills löven börjar falla?!
vad har gått åt dig?
Ja, man får väl vackert vänta och titta in på din andra blogg.
Man får vara hur tråkig som helst och vore du det så skulle väl ingen kommentera här eller?
Ha det bäst:) Marie
Tittar nummer in i varenda husbil som kommer i min väg, bara så att Lilla Frun och du vet.

Frida sa...

Hej Peter!
Tycker inte alls att semsterinlägget var dåligt. Sommarstängt redan? Tråkigt här är en som kommer att sakna dina inlägg. Tyvärr reser jag inte så ofta eftersom min ekonomi inte tillåter det just nu men ska försöka hinna med en tur till Odense i Danmark i sommar har en god vän som bor där.

Ta hand om dig och hälsa lilla frun!
Kram Frida

Heidi sa...

Hej Peter!
Förstår mycket av det du skrivit. Stabila människor skriver stabila bloggar, men sällan någonting värt att tänka på. Bara massor av fraser från andra som har skrivit av sig sina tankar, dom där ostabila människor, som har tänkt och kännt efter... Upp och ner går humöret som en bergodalbana, men upp och ner går livet likaså. Men utan backar blir det aldrig uppåt heller. Allt förblir trisst och plätt. Samma sak dag in och dag ut. Kan det vara roligt? Tror inte det...
Men bloggandet ska inte vara ett krav bland alla andra krav... Skrivandet ska inte kväva det ska tillföra luft, höja en ovanför de högsta tornen, de högsta masten, bland måsar och målnen ska den fria skåda allt som ser så litet ut där nere...
Kramar och massor av kramar!

Lina sa...

Jaha ska du ta semeter! Tråkigt men skönt kanske:)
Om jag drömt? Njae jag vet inte... Vaknade i morse av att Melker låg bredvid och snackade sprattlandes och hade inte en aning om vad som hänt under natten. Trots att jag förmodligen ammat ett par gånger och snäst en och annan otrevlig fras till min kära...
Hoppas du får det fint i lugnet och roet:)
/Lina

Viveka i Bläckhornet sa...

Peter, vad händer när jag inte slagit på datorn på några dagar? Då pratar du om att pausa igen. NEJ NEJ NEJ...jag vill kunna kika in hos dig och se vad spännade du har att berätta. Som jag sagt förut - antal kommentarer betyder INTE antal läsare. Och du kommer att bli saknad om du lämnar oss...(eller gör du det här för att skrämmas...haha)?

Pssst..nu är det snart tre siffrigt på kotavlan...

Kramar Viveka

Heidi sa...

Vad trist Peter, vem ska nu berätta vad världen pratar om??? Tänkt om redan grannarna har någon smittsam pest och jag blir inte informerad... eller andra går och skrattar åt någon penisbok som inte jag fick reda på!!! Förfärligt... du kan inte ta semester så där bara!!!
(Du får inga kramar innan du hör av dig)

Bloggullet sa...

Jag tänkte just skriva att du inte blir tråkig, dock låter jag bli eftersom du inte fikar efter det.
;0)
Ha nu en fin sommar och hälsa din fru. Du kanske slänger in några ord ibland, annars går jag in på Jernsaxen.
Kramar

Heidi sa...

Hej igen Peter:)
Du får en kram ändå... (KRAM)
:)

Annika Christensen sa...

Den skylten skulle du tagit med hem till mig.
Tack kära du för dina trogna besök på nu förtiden EGO-bloggen.
Jag har verkligen ingen tid över.
Allt blommar på samma gång och jag springer från det ena till det andra.
Ha det fortsatt gott och till hösten Peter då blir det slut på ego-bloggen.
Annika