söndag 17 maj 2009

Till Flisan!


Flisan nu är det dax för dig att få en "slags award" som jag brukar kalla det för, självklart så tackar man nej till alla shablonawarder men här kommer en äkta till dig Flisan!
Motiveringen lyder: "För lång och trogen bloggtjänst, Sveriges vackraste inredningsblogg samt för gott bloggkamratskap alla kategorier"
Det är klass och stil på Flisan, det är jag helt övertygad om och i sommar så kan väl inte Flisan sitta i någon "skabbig" solstol och häcka, nej, klass och finess i Flisans stil såklart, självklart så ska hon ha en uppblåsbar Chesterfieldsoffa med sig på stranden i sommar, någonting annat vore otänkbart, självklart så är den helt i vitt. Ja Flisan, jag ser att det krävs el för att blåsa upp den, men av din blogg att döma så gör din man vad du säger åt honom att göra! Självklart så blåser din "Prins" upp den åt dig, övertygad! Som du sett Flisan så föddes jag vacker och inte rik så du får "hämta" hem den själv ifrån www.blofield.com Håll till godo! Kram i från Oumberlige Peter!
PS: Erkänn att du gott och väntat på den här stunden, du har ju sett mina "personliga awarder" hos andra, men den här är lite extra, håll med om det(ler)DS

6 kommentarer:

LillaFlisan sa...

hahahahahahahahaha!!!

Här har jag garvat så katten blev rädd och stack uti köket!!!

Vad säger man....... TUSEN tack!!!!
Helt underbart.

(Vit var den till på köpet också, fniss!!)

(rodnar dessutom av allt oförtjänt beröm...)

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

Jag blir förtvivlad av att höra att lilla frun inte mår bra! Jag vill ju gärna fråga vad läkarna säger men jag förstår att det inte är läge att dra upp sjukvården när ni har det som ni har det. Jag vill ju inte lägga ytterligare lök på laxen så att säga. För att få hjälp där måste hon väl vara kändis eller elitidrottare på riktigt hög nivå förstås.....

fy, så hemskt! Tur att hon har dig!

För vad gjorde vi kvinnor utan våra pärlor till män?? (Alldeles för mycket själva, skulle jag tro ;-))

Ha det nu så bra ni nu kan ha det och så klart blir det ju fler bloggträffar. Då MÅSTE du och Hexan( om hon orkar) komma!!

Kram igen!

Flisan

Fina Matildas mamma sa...

Jag tror jag älskar i princip allt av Lindström:-) I bland kanske jag tycker det är lite väl...men han bryr sig inte om vad som är politiskt korrekt och vågar sticka ut hakan åt alla håll. Ibland högt, ibland lågt men det är nog det jag gillar. Det finns inte så många människor som vågar som han. Vad tycker du själv?

RANA sa...

*asg*

Fy fan. Men så rätt. Och vit och allt...

När Flisan sitter där ska jag smyga upp bakom och servera en klirrande drink, så ljusrosa att den nästan ser vit ut, den med. Och så ska jag massera hennes axlar så länge hon vill. Det får liksom bli min award till henne.

/R

Viveka i Bläckhornet sa...

Härligt Peter!

Flisan är värd allt beröm. Så bra att du uppmäksammat hennes favoritfärg också...haha.

Hur är det annars på hemma fronten? Är lilla frun sämre?

Här är det full rulle från morgon till kväll. har knappt tid för datorn :( Vill ju gärna försöka hinna ikapp det jag missat när jag var gipsad. Skulle behöva fler timmar på dygnet. Men var köper man tid...?
Igår var vi iväg på en loppis runda. Men det fick jag ju lida för på kvällen. Foten värkte och var alldeles svullet.Jag vet att jag borde vila den mellan varven men jag har ju inte TID...

Idag skiner solen igen. Så skönt!
Önskar dig en go daockså

Kramar Viveka

Fina Matildas mamma sa...

Fick du handla för pengarna från farmor eller var du tvungen att spara?

Ulrica sa...

Du den soffan var ju inte dum....;)