onsdag 19 oktober 2011

"Ett klargörande.....kom tillbaka alla läderbögar.....!"


Angående inlägget nedan! Tror det blev ett litet missförstånd förra året! Oumberliga Bloggen blev pga sin "Nakna män kalender" listad på några homosajter! Det har jag inga som helst problem med, tvärtom, tackar för uppmärksamheten! Problematiken dök upp när jag öppnade mina mail på jobbet och en massa gulliga läderbögar skickade bilder på sig själva som de ville att jag skulle visa på min blogg! Ledsen grabbar, vet inte riktigt om Oumberliga Bloggens läsare är riktigt mogna för det bildmaterialet! I vilket fall så hade min dåvarande arbetsgivare något slags "filter" som bilderna fastnade i, okej, vår kontorist Elsie blev överförtjust och gick inte att prata med ordentligt på över två månader! Så skicka inga bilder i år tack! Ni är jättefina allihopa (Lilla Frun hälsar) personligen så anväder jag läderskärp endast till att hålla byxorna uppe!
Ja, kanske lite fantasilöst, men mer avancerat blir det inte här för stunden!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Läderlapp i Cyberrymden!
PS: Får jag kanske bjuda på en liten låt, nu när vi ska ha en "vild" Onsdag ihop! Klicka här!

4 kommentarer:

BBQ VILLAGE sa...

Hej och tack för din hälsning på min blogg :). Nu har jag suttit och läst ett tag hos dig (inte allt men kanske en fjärdedel) jag gillar det och tycker inte alls du ska "vända skutan". Du är rolig och duktig på att skriva och jag antar att du skriver om saker du gillar och som berör dig och det är väl det som är meningen med själva bloggandet. De flesta har säkert en illusion om en speciell typ av blogg man vill ha, men när man väl sätter igång och börjar förmedla så kanske det visar sig bli något helt annat. Nu ser jag i alla fall fram emot den manliga adventskalendern, tjyvkikade lite på förra årets - lovely!

Kram F

BP sa...

Om jag ska vara ärlig så är dom snyggaste killarna gay, så är det bara. Ögongodis helt enkelt! Brandmän och poliser på plta två och tre. Så några bögar vill jag nog gärna se;-)

Tankar vid midnatt sa...

Gillar det mesta du skriver om. gillar även bögar för att de står upp för dem de är! Är så trött på alla som föreställer sig och inte visar sitt riktiga jag. Har just nu en kamp på mitt arbete och vet inte hur det slutar. Men ge inte upp, vi är många som gillar dig Kram

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Nämen, menar du att vi nästan sprang på varann i helgen. Attans då..... Hade du känt igen mig ;-)))

Ska försöka hoppa i säng.... men befinner mig på bortajobb och bor på ett hotell med måååånga konferensgäster.... Just nu lyssnar jag ofrivilligt på en 'after-konferens'-trubadur som verkar få med sig alla hundratals människor i restaurangen. Synd man glömde öronpropparna.... Näe... det där lät väl vääldigt tråkigt och som om man vore 'gammal'. Kul måste man ju få ha :-))) Speciellt om man konferensar. Men, det gör ju inte jag ju just nu. Vill bara sova.... Ja, ja.....

Men synd.... hade ju varit kul att få säga hej...

Sussilull
Charlotte