måndag 10 oktober 2011

"Snälla skriv inte fler kommentarer......!"


Snälla BloggVänner! Hjälp mig ifrån detta "missbruk", att skriva flera inlägg per dag! Det bästa vore faktiskt om ni slutade kommentera hos mig, så jag inser att min blogg är helt meningslös!
Se just på detta inlägg, hade faktiskt bestämt mig för att inte skriva mer på flera dagar nu, ändå loggar jag in för att berätta att jag druckit en liter mjölk och nästan käkat upp en rulle Marie Kex till mellanmål! Okej, vackert så, kanske Ni tänker, men en sak är ännu värre, jag blev helt fascinerad av de små hålen i kexen, har nog aldrig upptäckt eller tänkt på dem tidigare trots jag ätit tusentals kex i mitt liv! Fast det värsta med "hålen" var inte upptäckten av dem alldeles nyss, utan att jag plötsligt upptäckte att om man satte ett kex nära ögat så ser man faktiskt rätt igenom kexet! Så i 10 minuter har jag nu tittat på reprisen av "Så mycket bättre" genom ett kexhål! Sådana människor som mig ska man inte uppmuntra och inte heller umgås med via en bloggen, det kanske smittar! Nu ska jag slänga ut nyckeln igen och då på gräsmattan så jag inte hittar den så fort som jag nyss gjorde! Kommentera inte mer och radera mig ifrån er blogglistor tack, kanske det enda sättet för mig att sluta!
Vid datorn Ulv Röde alias Peter Olofsson Mannen som gav bloggmissbruket ett ansikte!

9 kommentarer:

caja sa...

Tar inte dig på orden....jag kommenterar väl om jag vill...eller.. ;-D

Anonym sa...

Brukar precis som Maritha i inlägget nedan tänka. Varför i helskotta slutar han inte bara blogga, men så slår det mig att tänk om du verkligen försöker men inte kan?
Du brukar tjata om ditt Galleri här på din blogg, men det riktiga konstverket är ju faktiskt dina helt knasiga inlägg!
Vi har inte haft någon ordning här på kontoret sedan ditt inlägg om att du band din Fru med en rosa bogserlina. Ja, i ärlighetens namn, det här är kul, riktigt kul faktiskt!
Så precis när jag läst att du skulle sluta blogga så dyker det upp ett djävla mariekex och nu har alla på firman läst och garvat på sig, förutom vår revisor, han tycker bara det är kul när någon gör illa sig!
För allt i världen sluta inte, tycker det blir bara bättre och bättre!
/Garv och hälsning ifrån Lars-Erik Norberg

Lippe sa...

Hehehehehehehehe.....
Kexgenomtittare har alltid fascinerat mig! Jag är fast!
Kram

conny sa...

Det här var intressant! :D

Elle sa...

Ok, jag lovar att stödja dig genom att inte kommentera.
Detta är bara en optisk förvirrning. Du tänker endast denna kommentar, för egentligen har jag inte alls skrivit något. Inte ens funderat på att skriva. Allt för att hjälpa dig i ditt bloggmissbruk.
På tal om missbruk så undrar jag för mig själv (för du ser ju inte vad jag skrivit...jag menar...jag tänker detta och du kan varken läsa mina tankar eller denna kommentar, för den existerar ju inte)...nu kom jag av mig, men jag ville säga att jag undrar om det verkligen bara var mjölk och kex?
Är nog tur att det inte säljs Mariekex här i Tyskland - förutom på ikea eventuellt och dit tänkte jag för tusan skogar köra denna vecka, men nu låter jag nog bättre bli - för risken vore stor annars att jag sätter mig och kollar på tv genom två kex. Bara för att se om det verkligen går. (Nog för att jag har haft funderingar att göra en insats inom vården, men inte som patient!)
Med knäckebröd går det definitivt. Iallafall om man väljer de runda med hål i mitten.... uääääääääääääääh...du har rätt...det smittar...galenskapet i bloggen...hjälpa...hur ska jag klara av att avsluta denna kommentar? Kan man avsluta något man inte har börjat?
Varför kan mina fingrar inte sluta att skriva...fast jag skriver ju inte... jag tänker ju bara och du kan inte alls läsa detta som jag inte skriver...och vilka är männen i vita rockar som............... *skriker*

Tankar vid midnatt sa...

Som om du käre viking har något att säga till om. Ha!

BP sa...

Du verkar vara lika konsstig och knasig som jag. Får jag välkomna dig i gänget!!! Du kommer nog att trivas!

desperat hemmafru sa...

Kommentera? Vad? Jag? Hurdå? Näää, men vet du vad... Inte alls. Och på huvudet en toppluva.

Mångmamma sa...

Mowahahaha! :)
Ser bilden framför mig.
Tydligt!!