tisdag 4 oktober 2011

"Ett nästan oläsbart och rörigt inlägg........!"Har inte en aning om hur jag ska få ihop detta inlägg egentligen! Skriver på som vanligt så får vi se hur det hela utvecklar sig! Igår hade jag 120 nya läsare utöver de 200-300 som brukar titta in hos mig annars, en för mig egentligen helt otrolig siffra. Vill poängtera att jag inte jämför mig med andra bloggare. Det mest glädjande är att de flesta av Er, stannar en stund och även bläddrar några sidor. Det som glädjer mig mest men även får mig att känna mig lite nedstämd är att det kanske i bästa fall finns ett hundratal människor med liknande humor/ironi som mig här ute i Cyberrymden! Människor som jag aldrig kommer att träffa pga olika orsaker, människor jag faktiskt skulle vilja träffa! För i "verkliga livet" är de flesta jag stöter på djävligt trista. Nu får man vara hur trist som helst, men försök helst att inte besvära mig med din "tråkighet" brukar jag ibland säga! Som Ni kanske läste i tidigare inlägg så var jag och "gästspelade" lite i "byggsvängen"igår. Skämtade då lite om jargongen i denna bransch men uppriktigt sagt så är det både mer "liv och stake" i vårdsvängen där jag numera tjänar mitt leverbröd. Ensam Man, som jag, tillsammans med ett 10-tal mogna undersköterskor och jag befinner mig i paradiset! I en sådan miljö finns det inget "heligt" jag lovar! Så Christian, Tobbe, Erland och Andreas det var djävligt kul att jobba med Er igår, men för i helvete grabbar, ni både pratar och låter som om ni vore gamla gubbar. Man kan inte prata TV och väder en hel förmiddag! Sedan Andreas, Baconkorvskölpaddorna som jag grillade till lunchen igår, är Humor.....inte allvar!
Ja nog om det, det här blev långt, jag vet!

Jag har ett eget litet bildarkiv där jag samlar bilder som jag gillar av olika anledningar, bilder som på något vis berör mig. Jag kallar dessa bilder Lasse Berghagen bilder, konstigt namn? Inte alls! Som kaninbilden ovan är det inte lite Lasse Berghagen över det hela, gulligt men ändå lite läskigt på något sett! En riktig Oumberligatingläsare vet precis vad jag menar!
Den andra bilden är en nyfunnen favorit på nätet! Zombievågen breder ut sig i världen och lite maskerad/fest/bal är precis vad vi alla behöver för att förgylla vår vardag med! Kan man kombinera detta med lite "politiska motiv" så är det ju helt perfekt! Läs här en artikel i Svenska Dagbladet om Wall Street Zombies!

Någon "röd tråd" i detta inlägg idag? Kanske inte! En sak är säker du befinner dig under alla Omständigheter på Oumberliga Bloggen Din Pyspunka i Cyberaltet och den som knåpat ihop dessa rader heter Peter Olofsson vanligen även kallad Ulv Röde Den Sista Vikingahövdingen!
PS: Om du vet att du är så tråkig att "klockorna stannar" försök att göra något åt det, det kanske inte lyckas med en gång, men det är allas skyldighet att åtminstone just försöka, precis som jag!

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

He he! Ja du, det finns nog en anledning till att jag alltid har jobbat i mansdominerande yrken. Tanter har en tendens (dock inte ALLTID!) att vara helt humor-lösa... :-P

caja sa...

Här i detta skånska hem har inte en enda klocka stannat....än ;-)

Lippe sa...

Kaninen!!! Jag höll på att stoppa trafiken när jag var i Stockholm sist, SER NI INTE KANINEN???
Här i Mjöölby stannar vi och släpper förbi djuren ;) Sedan fick jag höra att det var en smärre invasion av kaniner i området. Ja men då så, sa jag och viftade nonchalant med handen: - Kör ihjäl de jävlarna bara!!!
Ironin gick inte fram???
Kramar!

BP sa...

Vad jag inte förstår är att du har så många läsare men relativt få kommentarer. Synd. Beror nog på att du sällan kommenterar i bloggarna själv. Personligen är jag inte ens i närheten av dina 120 nyvunna läsare men jag får fler kommentarer. Jag gillar kommentera också:-)