torsdag 13 oktober 2011

"Kanske dax att göra upp med tramset en gång för alla.....!"


Ikväll sänds det en dokumentär om hur situationen blir för de barn och ungdomar som väljer att "hoppa av" Jehovas Vittnen, hur de blir uteslutna och förlorar i dessa fall all kontakt med sina tidigare anhöriga och vänner! Jag tänker inte se den, behöver inte göra det, vet allt "knas" redan! Växte upp med barndomskompisar vara föräldrar inte klarade av sin livssituation och valde sektlivet istället. Det gäller inte bara Johovas Vittnen, det finns en djävla massa knas inom andra "sekter", se pingströrelsens ideér om utvecklingsläran, se på Mormonerna och ideérna och "självbefläckelse", listan på tokerier tar aldrig slut. Mentala övergrepp på barn så det räcker och blir över helt enkelt. Svenska kyrkan har sina "tokerier" den med, att någon måste dö för andras synder känns ju helt skumt på alla sett och vis. Det här är min blogg och jag är helt övertygad om att ett blogginlägg inte kan få någon på andra tankar, men försöka duger!
Jaha, du Oumberlige Peter vad är du då och vad tror du på då, kanske då vän av ordning frågar sig? Ja, det märks väl tydlig för dig som läst min blogg tidigare, jag är den sista Asatroende Vikingahövdingen! Hur djävla galet som helst, men skillnaden jämfört med annat "religiöst" svammel är ju att jag faktiskt erkänner mitt "knas", har Ni hört några andra annhängare till andra "trossamfund" säga samma sak!
Hur vet man att man ära Asatroende då? Så enkelt så, man är så fylld med kärlek och livslust till sina medmänniskor, naturen, tanken och umgänget att det gör ont! Man blir glad av det som kroppen blir glad av, fysiskt aktivitet, sex, umgänge och mat. Framförallt man lever sitt eget liv och tar konsekvenserna av det, dessutom pådyvlar man inte andra sina åsikter och framförallt man erkänner man inga ledare, förutom dem som visat praktiskt prov på gott ledarskap! Har dessutom inga tokiga ritualer för sig.
Måste sluta skriva ett tag nu känner jag håller på att "elda" upp mig ordentligt nu ska ni veta!
Dessutom är grundregeln för en stor stark Viking som mig att "Är man stor ska man vara snäll" och det är det som utmärker en Vikings liv, man tar hand om de "svaga", men utsugarna och profitörerna som försöker "rövknulla" vanligt och hederligt folk, de ska "brännas" bort som man tog bort svulster förr och svulster i samhället finns det gott om! En annan sak, en Viking ger sig aldrig, man "slåss" för sin sak till sista blodsdroppen, både bildligt och boktavligt!
Hm...vi Vikingar "eldar" som sagt lätt upp oss för saker och egentligen handlade detta inlägg om barn som far illa när deras föräldrar tar avstånd ifrån dem för de har en annan åsikt, mina tre barn har helt andra åsikter än sin Pappa. Det älskar jag dem mycket för, för hur "tokigt" hade inte det blivit om de också gick runt och trodde att de var Vikingar de med!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Torshammare i Cyberaltet!
PS: Artikeln allt egentligen handlade om hittar du här på Brännpunkt, Svenska Dagbladet idag!

9 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ingenting (ok nästan ingen) är bögarnas fel. Det är religionens! :-P

Västgötskan sa...

"nästan ingenTING) skulle det stå.... ;-)

Västgötskan sa...

Men nästan ingen blev ju faktiskt lite roligt. Äh, sluta skriv nu... Sorry! :-D

Västgötskan sa...

JAG ska sluta skriva alltså, inte du. Åh.. lägg av.

conny sa...

Jehovas vittnen, dessa dörrknackande galningar som vill ha med alla andra i sina galna tankegångar. Bra att du tar upp det här och du kan väl ge mig en yxa också så jag kan strida mot galningar som sprider lögner och religiöst svammel.
Folk får tro vad de vill men Jehovas vittnen knackar på dörrar och kräver att folk ska tycka som dem.

Anonym sa...

Min son har gått på myten om att
allting blev till i en big bang
inget fanns och blev vår värld av
en explosion hahaha! Men jag och
han älskar varann och umgås mycket.
En sann kristen överger inte sina
barn. Du store Vikingahövding tycker säkert att jag är en lurad
idiot, men Jesus älskar dig i alla
fall.
Maritha

Anonym sa...

Ursäkta men nu har jag kommit igång
med att kommentera.
Exakt vad gjorde Jesus för fel,
om vi utgår från att han funnits
och läser det berättas om honom?
Förutom att Han gav sitt liv för
oss, det skulle vara intressant att
veta vad det är som du inte gillar.
Maritha igen.

BP sa...

Jehovas vittnen - ja allt vad religion heter - får vara för min del. Alla får göra precis vad och hur det vill, bara de lämnar mig ifred.
Å snäll är lika med dum i mina ögon. Omtänksamt och trevligt är mitt val!

ullrika sa...

En vän till mig har lämnat Jehovas vittnen, och sin familj. Det är fruktansvärt.