måndag 17 oktober 2011

"Stackars Fru Olofsson........!"


Stackars Fru Olofsson allas vår PocketHexan! Som en del av Er kanske vet så är min Kära Hustru en seriöst och hårt arbetande BokBloggare i och med det så följer det sig naturligt att en del förlag skickar sina nyutgivna böcker till henne, självklart med tanken att få lite reklam!
Förra veckan ringde Hon till mig på jobbet och var lite "upprörd" det hade kommit en "konstig bok" till henne! Jag skulle själv få se när jag kom hem vad det var för något!
Blev faktiskt lite orolig, vad är det nu på gång då, tänkte jag?
Tack och lov var det inga konstigheter, det var bara "uppdateringen" av "Stora, stora snoppboken" fast nu i 3D och med bifogade 3D glasögon!
Fast Älskling! Vad var det som var så upprörande då? Du hade ju i sanningens namn både öppnat 3D glasögonen och tagit bort skyddsplasten på boken!
I vilket fall som helst så ringde jag upp avsändande importör/förlag och fick reda på att boken var egentligen till mig, eftersom jag lottade ut motsvarande kalender förra året på min blogg, både min och min Frus blogg med hemadress fanns i deras databas, så det hade blivit lite fel som de sa! De bad om ursäkt! Ingen fara, sa jag! Fast det vet man ju aldrig, sådana här djäkla böcker kan ju sätt griller i huvudet på vilken förtidspensionerad bokbloggare som helst!
Nu hade ju Fru Olofsson förstört stora Jullotteriet här på Oumberligabloggen eftersom hon öppnat boken både bok och glasögonfodral. Ingen fara sa de på förlaget vi skickar en ny,
Oumberligabloggen med 50 000 unika läsare är ju en bra "reklamkanal"!
Om du inte vill chansa och vänta till Decembers Jullotteri hår på Oumberligating då kan du beställa boken här!
Som sagt du befinner dig nu på Oumberligabloggen, både lite "gubbigt" och "lite förpubertalt" samtidigt! Inte illa förenat va?
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson kanske snart i 3D!

1 kommentar:

BP sa...

Här kan jag bara säga: "Wishful thinking" eller "Keep on dreaming".

Ärligt talat så går jag inte riktigt igång på XXXL penisar, de förmedlar mera smärta i min hjärna än njutning faktiskt.