torsdag 6 oktober 2011

"Rädda pattarna...........!"


Fick nyligen ett mail ifrån Cancerfonden och Rosa Bandet om jag även i år via min blogg stödjer Rosa Bandet Kampanjen? Självklart vad är inte mer Oumberligt än ett par bröst! Fast jag tycker den svenska Kampanjen är lite "stel", "Save The Boobies" i USA är lite mer min stil, men okej, det är min humor och jag begär inte att andra ska tycka samma sak! Självklart stödjer jag som sagt Rosa Bandet Kampanjen även i år via bloggen och startar upp en insamling igen på jobbet! Du kan själv sprida "budskapet" via din blogg här!
Det finns lite olika "Banners" att ladda ner och använda på bloggarna, jag valde den med Lena Philipsson och hennes man på! Har både ett kul och samtidigt lite tragiskt minne ifrån ett uppträdande som hon gjorde för över 25 år sedan när jag gjorde Lumpen! Fast det blev aldrig någon konsert, den fick ställas vi var några tusen rekryter som istället skrek: "-Visa Pattarna, visa Pattarna!" Efter 3 veckor i fält kan det hända konstiga saker i en ung mans kropp!
Fast inte Oumberlige Peter inte...........jag skrek istället: "-Visa Häcken!" Jag tyckte redan då att jag var en mogen man som var mer intresserad av stjärtar, vi män som tycker att kvinnas snyggaste del är baken och inte brösten utgör en mer exklusiv grupp! Herregud, bröst är ju till för barnen ska få mat! Hmm...säger det igen, Världen är bra konstig, men det var inte jag som började!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde som idag kallar sig Ulv Rosa......rosa är ju en lite ljusare variant av röd bara!

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Om man har både stora bröst och bak, så ligger man bra till hos alla eller? Ha ha ha! ;-D

Jane sa...

Vilket bra, kul och viktigt inlägg!
Det är inte alla som kan få till det så!!!
Kramar / Jane

BP sa...

Fick ett sådant meil i samband med Mustaschkampanjen för prostata kampanjen. Då gjorde jag det, köpte t o m det blåa bandet, men då mina två bästa vänner som har lungcancer, hjärntumörer resp. tjocktarmscancer, cancerformer som aldrig uppmärksammas så har jag bestämt mig för att hoppa såväl det rosa som det blåa bandet.

desperat hemmafru sa...

Vem var det som började???

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Cancer är inte skoj alls. Usch och fy. Vilka 'små' du bjuder på idag då :)) Känns som att stödhjul, rullstol eller små fyrhjulingar skulle vara behjälpliga där...... haha...

Trädfällningar ska man absolut inte ta lätt på.... närååååå.. :-)) Skönt att några stilfulla lönnar är på intåg. Själv blev jag alldeles bedrövad när ena grannen hugger ner en stor fin björk som delvis skuggade mitt växthus.... och sen hugger andra grannen ner en hög häck till obefintlighet. Aj, aj.... inge bra. Här har hafts maratonjobbmöte i flera dagar. Ska fortsätta i morgon. Blir bra med lite hjärnavslappnande trädgårdsarbete i helgen. Ska gräva klart en rabatt. Tungt, men absolut värt det. För ner ska massor av vårlök.

Nattinatti!!!
/Din trädgårdspolare i norr