söndag 16 oktober 2011

"Sexuellt frustrerad.... inte då bara lite sur,,,,,,!"


Har man en öppenhjärtlig blogg som jag då får man tåla lite "skit"! Har ju fått både kommentarer och mail angående den "förpubertala" hållningen på den här bloggen! En kvinna dristade sig att kalla mig sexuellt frustrerad! Det tycker jag är att ta i lite, men visst finns det lite sanning bakom. som ikväll. Lilla Frun, ni vet min Älskade Livskamrat som har en av Sveriges bästa och största bokbloggar PocketHexan har pga av sin Morfars frånfälle hamnat efter i sitt bokläsande i sin bokcirkel och måste nu läsa ikapp. Priset får jag betala, det är därför jag sitter och bloggar mitt i natten!
"-Älskling jag vet att du känner dig lite förbibekommen ikväll! Sa hon! Men jag kan ligga och läsa naken om du vill?"
Uppriktigt! Vad är det för djävla fråga? Böknördar säger jag bara! Precis som alla min Frus bokbloggarkompisar, ingen svarar på mina kommentarer, vad kan sådant bero på, allvarligt nu?
De älskar ju att läsa om livet, förhållanden, sex och kärlek! Har på Oumberligabloggen får de alla de ämnena helt gratis, direkt från verkligheten! Kanske är det inte kulturellt nog? Vad vet jag, men konstigt är det! Hmm........fast nu när jag tittat lite extra på min nakna bokläsande Fru så är det kanske lite läckert i allafall.........kanske kan vi leka "bibliotekarie" inatt? Kanske kan vi låtsas att jag kommit tillbaka med min bok försent? Och som den stygga man jag är så måste jag betala mina böter i natura....?
Slutar nog skriva nu! Ha en fortsatt trevlig helg.........hjälp sluta stygga "bibliotekarie", det är inte alls 4 böcker som jag glömt att lämna tillbaka.....bara en sa jag....!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Stöd i Cyberhyllan!

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Hann inte läsa inlägget idag, men såg kalsongerna i förra inlägget och dom var kul! Fram med garn och stickor!
Kram på dig!

BP sa...

:-) Du har det då inte så lätt. Först kallingar (ganska söta faktiskt om de vore stickade i bomull) åsså böcker. Å biliotekarier bär ju ingen uniform heller - jag menar i fall att man har den böjningen alltså;-)

conny sa...

Böcker, glasögon och en naken kvinnostjärt, kan det bli sexigare? :)

Anna sa...

Haha hon tänker på dig lite i allafall :)

Ha en bra kväll! Kram

Mollamaja sa...

Tja vad ska man säga ? :) Dom där kalsongerna hjälper ju knappast upp situationen liksom. Bäst du gömmer dom längst in i garderoben ifall du vill hopas på nåt mer :)
Förresten så har jag ett pocketfodral i glans läder ifall du skulle behöva ;)