torsdag 6 oktober 2011

"Klappa de små så de hjärnskakning få........!"


Jag är emot alla former av barnaga, men nu när jag läser artikeln om "slynglarna" som inte fattar allvaret av att åka mellan tågvagnarna på Saltsjöbanan, så kanske enda lösningen är att "bunta ihop" dem helt enkelt, kanske räddar deras liv t o m!
Fast finns det något härligare och underbarare ån 12-åriga förpubertala småligister, de ger sig inte, det gillar jag, själv var jag en djävla mespropp i den åldern! Killen gör rejält motstånd och dessa tjocka väktare får faktiskt "jobba" lite för att bunta ihop honom! Skam den som ger sig är nog även mitt motto, men ibland så drabbas man av sin överman/kvinna! Så kan det gå helt enkelt!
Kan inte låta bli att le för mig själv medans jag gör detta inlägg!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Samvete i Cybermörkret!
PS: Artikel i sin helhet i Svenska Dagbladet här!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Usch! Ta bort de hemska ungarna, hela grannskapet där jag bor kryllar av dem. Små cola och chipsätande tjockisungar, precis som deras föräldrar!
Nu vill jag se skorna som din Fru köpte! 5 000 kronor, verkar inte klokt det heller, men jag gillar både dig och din blogg av någon konstig anledning!
/Birgitta

Västgötskan sa...

Jag säger inte att barnaga är försvarsbart (vanligtvis), men ibland hade det fan-i-mej varit behövligt, helt klart! :-P
Jäkla, bortskämda, tykna småungar det finns runt om i landet. (Hur "sött" det nu må vara med små mini-rökande/uppkäftiga 11-12-åringar...