torsdag 12 februari 2009

Det här ska visst vara en blogg om design?








Har ni sett vilka små "skönheter" i färg och form? Hela Playsams produktsortiment hittar du på http://www.playsam.com/ Jag har nu tre barn i övre tonåren, men jag blir lite nyfiken på hur upplever barnen de här produkterna, är det något som ett par "kladdiga och lite runda" barnfingrar först greppar efter om de får välja? Finns det någon därute som vet eller blir det leksaker för vuxna på kontors hyllor. I mitt fall så känns det så, vi har två små nya "världsmedborgare" i släkten ska se till att det utrustats med en varsin produkt från Playsam. Pojken får en dockvagn och flickan en bil, eller?
Vid datorn denna arla morgon stund Peter Olofsson! Vill du se på fler design produkter så gå då in på http://www.designonline.se/ har bl a Playsams produkter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Älskar också dedär!!
Själv har jag ju också funnit den stora, stora kärleken. Han är 20 år äldre än mig och vi har kommit överens om att söka upp vaandra nästa liv också ;-)....Detta med att skriva och läsa är ett behov jag har. Så det kostar inte något- däremot ger det mycket. Ändå mer när det blir samtal och kan ge andra något.

Jobbade du politiskt också? Eller har jag missuppfattat. En kär vän till mig tycker att jag gör det. Eftersom jag engegerar mig i olika frågor...även om det inte är partipolitik det handlar om kan jag ju hålla med...'

ha det gott!