söndag 22 februari 2009

"Ibland så skingras molnen och solen lyser från klar(a) himmel!"



Ja, så kändes det faktiskt när jag och "Lilla Frun" kom från en Bukowski auktionsvisning för någon månad sedan in till den fina butiken NuTidaSvensktSilver på samma gata. Tekannan i silver av Klara Eriksson var sedan en tid min Frus favorit, bara namnet Skogsstjärnan som kannan heter är något extra tycker jag.
Våra vigsel och förlovningsringar har efter 23 år börjat bli lite trånga och slitna så denna dag var det tänkt att vi skulle hitta på något nytt i designväg.
Det blev inga nya ringar denna dag vi "forlorade" oss i silversmidets ädla konst.
Bunken på bilden i silver med tillhörande visp också den i silver blev helt klart min favorit även den av Klara Eriksson.
Ni som läst min blogg ett tag nu vet att jag är noga med upphovsrätten, dessa två bilder tillhör helt klart Klara Eriksson själv och jag har nu använt dem utan lov. Nu har jag mailat till henne och berättat om mitt "brott" så nu är det bara att hoppas att hon är en lika fantastisk överseénde människa som hon är silversmed och konstnär så jag slipper hamna framför "skranket"! Gå in på http://www.nutida.nu/ och se fler av Klara Erikssons alster!
Ha en fin Söndagskväll önskar Oumberlige Peter!
PS: Direkt länk till vänster klicka på Nutida Svenskt Silver loggan! Eller gå in på http://www.lod.nu

4 kommentarer:

Klara Eriksson sa...

I aim to please ; )

Välkomna till LOD.
Klara

oumberligating sa...

Tack för det Klara! Har lagt in länken till LOD på inlägget. Har dessutom gjort ett nytt inlägg om Röhsska Museét i Göterborg och utställningen där som du är med i. Ha en trevlig kväll mvh från Peter Olofsson!

Anonym sa...

Vilka små "läckerheter" ska genast gå in och läsa mer om henne och utställningen.
Hälsningar från Maria Erstedth

Susanne sa...

Fantastiskt vackert!! Underbara former. Där måste jag bara kika in. Må gott.
Mvh Susanne