torsdag 26 februari 2009

Vilket "sammelsurium"!

Har just avslutat ett långt och personligt samtal med Åke i Karskoga, (se inlägget nedan, med följande kommentarer) han har funnits som ett "kommenterande" spöke redan från början vid denna bloggs grundande. Han har varit mycket tveksam till mycket som jag skrivit och haft intressanta åsikter om det mesta. Under samtalets gång så bad han mig läsa alla mina inlägg som jag gjort sista tiden och ta mig en riktig funderare.
Det har jag nu gjort och tar nu de direkta konsekvenserna av vad jag kom fram till, jag lägger nu ner hela "Oumberliga" med omedelbar verkan och ansluter mig till "Åke-Kulten" som har sitt fäste utanför Karlskoga.
Vill med dessa enkla rader Tacka så mycket för mig, raderar dock ingenting eftersom det kan finnas material som någon vill "hämta", det är helt okej, källa behöver inte anges för det material som är mitt eget.
Frid på jorden!
Peter.

5 kommentarer:

thebromanders sa...

Va?? Låter ju jättekonstigt!

Viveka i Bläckhornet sa...

Peter?...Vet du var pepparn växer?
Tala då om för den där knäppgöken "Åke" att han kan dra dit för att sen aldrig återvända! Det var den dummaste människa jag hört talas om. Hur har han rätt att ifrågasätta dina inlägg du gör? Han är säkert bara en svartsjuk man vars fru läser din blogg. Att han sen skriver under anonymt visar väl på hans svaghet. En blogg är en personlig dagbok där var och en väljer att skriva precis vad man vill, så länge man inte mobbar en person som ÅKE gör! Nä fy f-n för såna. Och det händer inte ofta, för att säga aldrig att jag svär. Men nu klev han över gränsen.
Peter (du som är en stor stark viking :) låt dig inte avskräckas av en sån. Kom tillbaka och låt oss andra njuta av dina fantastiska och humoristika inlägg. Antal kommentarer är inte samma sak som antal läsare. Jag längtar redan till nästa inlägg...

Kram Viveka

Anonym sa...

Lyssna på Viveka, hon är väldigt klok.
Ta bort kommentarer du inte vill ha och sedan behöver man inte svara när det bara är dumheter. Oumbärliga är en ovanligt sympatisk blogg om vackra ting och viktiga saker. En trevlig kombination.
Sov gott!

RANA sa...

Hahaha!!!!!!!!!

*fortätter torka skrattårar*

Peter, jag kan känna igen mig i dig. Du tar ut svängarna och motsäger dig själv innan nån hinner fatta. När du skämtar, tror folk att du menar allvar. Mär du pratar allvar, garvar folk. Vilket kors att bära. Så går det när man är överintelligent.

*kan inte sluta flina*

/Rana

RANA sa...

Men flickor, gå inte så hårt åt den stackars Åke (många Å det blev!). Fattar ni inte att han pch Peter bara är kära i varandra på heteromäns vis?

:-)

Flaggan i topp!

/Rana