tisdag 17 februari 2009

Usch på mig vilket obehagligt inlägg, duscha som är så mysigt.....!




Vi lämnar det här med ond bråd död och går raskt över till kärlek! Vad är inte mer romantiskt att stö ut rosenblad över sin kärleksbädd till tonerna från Jon Bon Jovi - Bed of Roses, länk nedan och rosenbladen köper du på http://www.coolstuff.se/
Den här håriga killen på bilden är han inte riktigt din typ så går det bra att beställa signerade orginalbilder på http://www.jernsaxen.blogspot.com/ på Jernsaxens Ordförande.
Att vara romantisk förr i tiden måste ha krävt större uppoffring än idag även om effekten sannoligt också blev större. Vad är t.ex. ett kärleks-sms mot att få en rock utlagd framför sig över en vattenpöl? Eller att få en hjärtsymbol via MSN mot att mötas av en rosenbädd gjord av ett dussin rosor?
Efter att ha grubblat på frågor som dessa blev jag glatt överraskade när jag hittade denna produkt som tillåter dig att både vara romantisk OCH lat! Rosenbäddenbestår nämligen av 100 stycken rosendoftande syntetiska rosenblad som du kan sprida ut på sängen, i badet eller varhelst du önskar för maximal romantik ! Bladen kan användas gång på gång i motsats till riktiga rosenblad som dör och blir krispiga nästan direkt. I väntan bå att du får hem rosenbladen, klipper sönder lite röda gamla julservetter och klicka på yuotublänken och låt romansen börja.
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
http://www.youtube.com/watch?v=FVvTu1yKLWU
PS: Glömde säga att killen på bilden är Jon Bon Jovi själv, bilden på honom har jag stulit från min Svärmor som har den i plånboken!

2 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Men så glad jag blir att du är på banan igen Peter!
Blev lite orolig där en tid att något hänt. Men var det bara inspirationen som tröt så kan jag trösta dig med att det händer oss alla emellan åt.
Det är därför vi finns för varandra :)

Ha den bästa av dagar

Viveka

Camilla Alvén sa...

Tänk att du alltid får mig att skratta!!!
Kan rapportera att armbågen är på bättringsvägen, sakta (väldigt sakta) blir den bättre och jag längtar tills den är så bra att jag kan börja träna igen. Saknar verkligen gymmet nu.
Ha det bra
Camilla