måndag 9 februari 2009

Oumberligating och var är alla männen?




Model 460ES - Emergency Survival Tool Kit contains:
Smith & Wesson Model 460XVR, 2 3/4" Barrel with Bright Yellow Hogue® recoil reducing grip
Waterproof Storm® Case
Blast Match™ Firestarter and WetFire tender
Saber Cut™ Saw with fabric sheath
Jet Scream™ whistle
Star Flash™ signal mirror
Polaris® compass
Two MPI Mylar Space® Emergency Blankets
Smith & Wesson Extreme Ops Liner Lock Folding Knife with Black Sheath
"Bear Attacks of the Century - True Stories of Courage and Survival" book by Larry Mueller and Marguerite Reiss

Extra Large Frame (X) -
Model 500 Revolver - HIVIZ® - Interchangable Compensator
Godmorgon Vänner! Fick en liten fråga från min bloggkompis Bloggullet varför så få män bloggar och om det gör det var är de då och vad bloggar de om?
Nu måste jag ju först säga att jag är ingen "blogguru" men jag skulle kunna ge en massa länkar där jag lovar att du nästan bara träffar på "män" och jag lovar det är inte porrsajter, för när "sexet" är avklarat då är det riktiga saker som gäller(ler) som vapen, bilar, sprit ja sådana där små mysiga Oumberligating som förgyller vardagen för oss män. En annan typ av sajter som det finns mycket män kring, det är sajter om Bacon, ja, jag skojjar inte, vanligt djäkla bacon, recept mm. Googla bacon så får du se vad som händer.
När du tröttnat på att blogga om skor och blomkrukor gå då in på http://www.thefirearmblog.com/ där håller vi riktiga killar till när Lilla Frun och barnen gått och lagt sig!
Det här är ju en sida om Oumberligating så vill du ha mer information om vapnen ovan så gå in på http://www.smith-wesson.com/ Björnattackväskan kostar i dagsläget 1 446:- Dollar går att köpa i Sverige, beställningsvara,'
"Dirty Harry" revolvern har samma pris och går också att köpa i Sverige, finns några exemplar registrerade hos medlemmar i olika skytteklubbar.
Ja, det finns män i bloggvärden och ganska många om man letar på det här forumet, när vi möts så är det lite mer "hårdkokt" och vi skickar inte "awards" till varandra, men jag tänkte mjuka upp det hela och göra som jag gjorde igår till "LillaFlisan" skickar någon trevlig låt istället, den första jag skickar ut blir självklart! "Nu har Pappa laddat bössan" med Magnus Uggla!
Vid datorn som vanlig Peter Olofsson!
PS: "Bloggoholic" som jag nu blivit så återkommer jag under dagen med fler inlägg, men på agendan så står det att om några minuter ska "Lilla Frun" väckas och jag ska ge henne medicin så att hon kan somna om och vakna utan smärta om några timmar och på såvis slippa åka ambulans och få Morfindropp, glöm inte smärtfrågan på www.jernsaxen.blogspot.com sedan ska det skrivas ansökningsbrev, ett flertal.
Ha det!

1 kommentar:

Fru Pusselbit sa...

Den där revolvern skulle nog maken gilla, bäst att inte visa den för honom för då kommer han aldrig ifrån datorn! ;)

Jag lyssnar mycket på kristen musik... och då både rock, pop, disco, och reggae och på många olika språk. Allätare med andra ord! ;)

Ha en så trevlig måndagskväll!! =)